Survivor 2024: «Αισθάνομαι άσχημα να έρχομαι σε επαφή με ανθρώπους σαν κι εσένα» – Ο Γεωργουδάκης “άδειασε” δημόσια την Ανδριάνα

11 Ιανουαρίου, 2024


Το αποψινό (10/1) επεισόδιο του Survivor 2024 ξεκίνησε με καβγά ανάμεσα στην Ανδριάνα και την Χρύσα, καθώς η δεύτερη έμαθε πως η πρώτη την κακολογούσε και την έβριζε πίσω από την πλάτη της (δείτε εδώ τις φωνές τους μέσα στα μαύρα μεσάνυχτα). Η Καγιά υποστηρίζει πως ποτέ δεν μίλησε άσχημα για την συμπαίκτριά της και, μάλιστα, ξέσπασε σε κλάματα πριν τον αγώνα για την “επίθεση” προς το πρόσωπό της. …

...Αφού ο αγώνας έληξε, αποφάσισε, λοιπόν, η ίδια να μιλήσει με τον παίκτη που την "σπιούνεψε", που δεν είναι άλλος από τον Άγγελο Γεωργουδάκη. Εκείνος, όμως, επέμενε πως δεν είπε ποτέ ψέματα και ούτε διαστρέβλωσε τα λόγια της, με εκείνη να κρατάει την ίδια στάση και να δηλώνει πως...

Το αποψινό (10/1) επεισόδιο του Survivor 2024 ξεκίνησε με καβγά ανάμεσα στην Ανδριάνα και την Χρύσα, καθώς η δεύτερη έμαθε πως η πρώτη την κακολογούσε και την έβριζε πίσω από την πλάτη της (δείτε εδώ τις φωνές τους μέσα στα μαύρα μεσάνυχτα).

Η Καγιά υποστηρίζει πως ποτέ δεν μίλησε άσχημα για την συμπαίκτριά της και, μάλιστα, ξέσπασε σε κλάματα πριν τον αγώνα για την “επίθεση” προς το πρόσωπό της. Αφού ο αγώνας έληξε, αποφάσισε, λοιπόν, η ίδια να μιλήσει με τον παίκτη που την “σπιούνεψε”, που δεν είναι άλλος από τον Άγγελο Γεωργουδάκη. Εκείνος, όμως, επέμενε πως δεν είπε ποτέ ψέματα και ούτε διαστρέβλωσε τα λόγια της, με εκείνη να κρατάει την ίδια στάση και να δηλώνει πως δεν έβρισε ποτέ κανέναν.

Ο κακός χαμός στο Survivor 2024 ανάμεσα στον Άγγελο και την Ανδριάνα

«Εγώ δεν έχω να πω τίποτα μαζί σου εφόσον λες ψέματα. Θέλω να μιλάω ντόμπρα με έναν άνθρωπο, θέλω να λες αλήθεια. Έχεις την τάση να υποτιμάς και να μιλάς πίσω από τις πλάτες όλων εδώ πέρα, οπότε τέλος. Μη μου ξαναπευθύνεις τον λόγο, αλήθεια. Αισθάνομαι άσχημα να έρχομαι σε επαφή με ανθρώπους σαν κι εσένα», είπε ο Άγγελος στην Ανδριάνα.

Οι συμπαίκτες τους τους άκουσαν τότε, αλλά οι περισσότεροι δεν ήθελαν να πάρουν θέση. Ακούστηκε πως υπάρχει περισσότερη εμπιστοσύνη προς τον Γεωργουδάκη, αλλά λύση στο ζήτημα δεν δόθηκε.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.