Survivor 2024: «Κύριε Ατζούν, σας προσκαλούμε να επαναφέρετε την ψηφοφορία του κοινού! Θα τον πάμε τρένο στο Γαλάτσι» – Χαμός στο twitter για τον Rob …

11 Ιανουαρίου, 2024


Χαμός έγινε στο twitter λίγο πριν την πρώτη αποχώρηση στο Survivor 2024! Τα πρώτα σχόλια ξεκίνησαν για τον άσχημο καβγά που πραγματοποιήθηκε ανάμεσα στην Χρύσα Χατζηγεωργίου και την Ανδριάνα Καγιά (δείτε την εποχή που έκανε πασαρέλα στο Shopping Star), με τους τηλεθεατές να στρέφονται κατά της δεύτερης.Ωστόσο, πολλά ήταν τα σχόλια και για τον Rob James Seymour, καθώς είναι ένας παίκτης ο οποίος πρ…

...οκαλεί πολύ γέλιο και στους συμπαίκτες και στους αντιπάλους, αλλά και στο κοινό, παρόλο που μπορεί να μην είναι τόσο καλός παίκτης όσο θα ήθελαν οι μπλε.Οι αντιδράσεις στο twitter για το αποψινό (10/1) επεισόδιο του Survivor 2024αντριανα, ξεκαβαλα λιγο με το τουπε, πηξαμε στις ψωνισμενες...

Χαμός έγινε στο twitter λίγο πριν την πρώτη αποχώρηση στο Survivor 2024! Τα πρώτα σχόλια ξεκίνησαν για τον άσχημο καβγά που πραγματοποιήθηκε ανάμεσα στην Χρύσα Χατζηγεωργίου και την Ανδριάνα Καγιά (δείτε την εποχή που έκανε πασαρέλα στο Shopping Star), με τους τηλεθεατές να στρέφονται κατά της δεύτερης.

Ωστόσο, πολλά ήταν τα σχόλια και για τον Rob James Seymour, καθώς είναι ένας παίκτης ο οποίος προκαλεί πολύ γέλιο και στους συμπαίκτες και στους αντιπάλους, αλλά και στο κοινό, παρόλο που μπορεί να μην είναι τόσο καλός παίκτης όσο θα ήθελαν οι μπλε.

Οι αντιδράσεις στο twitter για το αποψινό (10/1) επεισόδιο του Survivor 2024

Η γνωριμία και ο γάμος της Δήμητρας Βαρώνου με τον Rob James Seymour

Είδωλο έχει γίνει ο Rob James Seymour που έφερε δύο νίκες χθες στο Survivor, τις αφιέρωσε στη σύζυγό του Δήμητρα Βαρώνου, έριξε και μια ζεμπεκιά, με το X (πρώην Twitter) να παίρνει φωτιά. «Ξεπέρασα τα όριά μου και έκανα πράγματα που δεν πίστευα ότι θα μπορούσα, οπότε είμαι πολύ χαρούμενος», ανέφερε μεταξύ άλλων ο μαχητής σε δηλώσεις του o Σκωτσέζος Μαχητής μετά τον αγώνα.

Η Δήμητρα Βαρώνου με τη σειρά της μίλησε στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Fay’s Time», έδωσε ένα σύντομο background από τη γνωριμία και τον γάμο της με τον Rob James Seymour και εξέφρασε την αμέριστη στήριξη στον σύζυγό της. «Ήμουν πάρα πολύ στεναχωρημένη χθες επειδή τον έβγαλαν υποψήφιο προς αποχώρηση. Ξέρω πώς θα ένιωσε ο Rob, επειδή το είχαμε συζητήσει. Πήγε με όλη του την καλή διάθεση και χαρά αλλά δεν ήθελε να φύγει και πρώτος. Λέω θα του ήρθε ψυχρολουσία και είχα στεναχωρηθεί για το πώς θα ένιωθε. Είμαστε και μακριά, δεν μπορώ να του μιλήσω και να τον υποστηρίξω» είπε αρχικά.

Δείτε επίσης: Survivor: Όταν ο Rob James Seymour είχε παίξει στο Deal – Το εξωπραγματικό ποσό που είχε κερδίσει

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.