Μεγάλο κράξιμο στο “Survivor”-«Λιανέ βαρεθήκαμε τελείωνε. Πρήζεις μπάλες»

11 Ιανουαρίου, 2024


Έγινε χθες η πρώτη και πιο βαρετή αποχώρηση στο Survivor. Δεν υπήρχε σασπένς, δεν υπήρχε αγωνία δεν υπήρχε ανατροπή, ούτε και έκπληξη στα πρόσωπα των παικτών αλλά ούτε και των τηλεθεατών.  Όπως και το συμβόλαιο πριν Την αποχώρηση. Ο Λιανός ρωτούσε τους παίκτες τη γνώμη τους, έναν έναν και το κοινό εξοργιζόταν. Έτσι υπήρχε ένα κύμα δυσαρέσκειας στο Twitter καθώς έκραζαν τόσο το ριάλιτι όσ…

ώρηση. Ο Λιανός ρωτούσε τους παίκτες τη γνώμη τους, έναν έναν και το κοινό εξοργιζόταν. Έτσι υπήρχε ένα κύμα δυσαρέσκειας στο Twitter καθώς έκραζαν τόσο το ριάλιτι όσο και τον τραγουδιστή-παρουσιαστή.    ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩΤο διαβάσαμε εδώ

Έγινε χθες η πρώτη και πιο βαρετή αποχώρηση στο Survivor. Δεν υπήρχε σασπένς, δεν υπήρχε αγωνία δεν υπήρχε ανατροπή, ούτε και έκπληξη στα πρόσωπα των παικτών αλλά ούτε και των τηλεθεατών.

 

  • Καθώς οι κανόνες άλλαξαν και ο κόσμος δεν ψηφίζει τον παίκτη που θα αποχωρήσει απλά βλέπει αγωνίσματα ανάμεσα στους τέσσερις υποψηφίους. Βαρετό, βαρετό, βαρετό.

 

Όπως και το συμβόλαιο πριν Την αποχώρηση. Ο Λιανός ρωτούσε τους παίκτες τη γνώμη τους, έναν έναν και το κοινό εξοργιζόταν. Έτσι υπήρχε ένα κύμα δυσαρέσκειας στο Twitter καθώς έκραζαν τόσο το ριάλιτι όσο και τον τραγουδιστή-παρουσιαστή.

 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ
Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.