Survivor 2024: Νίκησε περπατώντας ο Ρομπ Τζέημς και έριξε και μια… γυροβολιά (video)

11 Ιανουαρίου, 2024


Survivor 2024: Ο Rob James Saymour έπρεπε απόψε (10/1) να αντιμετωπίσει στην πρώτη του μονομαχία στον στίβο μάχης για έπαθλο φαγητού, τον Παύλο Παπαδόπουλο. Με την ευκαιρία, δείτε το ξέσπασμα της συζύγου του Σκωτσέζου παίκτη.Οι δύο άντρες είχαν αναμετρηθεί και χθες σε στίβο μάχης όμως ο Rob κατάφερε να κερδίσει τον Παύλο ο οποίος περίμενε πως σήμερα θα έπαιρνε τη… ρεβάνς.Και πράγματι έτσι έδειχν…

...ε στην αρχή αφού ο Rob πήγε σχεδόν περπατώντας τον στίβο μέχρι που έφτασε στον τελικό στόχο αρκετά πιο μετά από τον αντίπαλό του ο οποίος μάλιστα προηγουμένως είχε κάνει και λάθος και έπρεπε να επιστρέψει σε κάποιο σημείο των εμποδίων.Παρ' όλα αυτά, ο Rob με άνεση, ηρεμία και απόλυτη...

Survivor 2024: Ο Rob James Saymour έπρεπε απόψε (10/1) να αντιμετωπίσει στην πρώτη του μονομαχία στον στίβο μάχης για έπαθλο φαγητού, τον Παύλο Παπαδόπουλο. Με την ευκαιρία, δείτε το ξέσπασμα της συζύγου του Σκωτσέζου παίκτη.

Οι δύο άντρες είχαν αναμετρηθεί και χθες σε στίβο μάχης όμως ο Rob κατάφερε να κερδίσει τον Παύλο ο οποίος περίμενε πως σήμερα θα έπαιρνε τη… ρεβάνς.

Και πράγματι έτσι έδειχνε στην αρχή αφού ο Rob πήγε σχεδόν περπατώντας τον στίβο μέχρι που έφτασε στον τελικό στόχο αρκετά πιο μετά από τον αντίπαλό του ο οποίος μάλιστα προηγουμένως είχε κάνει και λάθος και έπρεπε να επιστρέψει σε κάποιο σημείο των εμποδίων.

Παρ’ όλα αυτά, ο Rob με άνεση, ηρεμία και απόλυτη συγκέντρωση στον στόχο, κατάφερε να κατακτήσει τον πόντο για την ομάδα του και όπως πλέον άρχισε να μας συνηθίζει έριξε και μία γυροβολιά από ζεϊμπέκικο που ως γνωστόν είναι το… ατού του.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.