Survivor: Ξέσπασε σε κλάματα η Ανδριάνα – «Σε κάθε κύκλο στοχοποιούν έναν δυνατό παίκτη»

11 Ιανουαρίου, 2024


«Νιώθω τυχερή που έγινε πραγματικότητα το όνειρό μου, αλλά άτυχη που δεν έπεσα σε καλή ομάδα», είπε μεταξύ άλλων η παίκτρια του SurvivorΛίγες ημέρες μετά την έναρξη του Survivor τα… μαχαίρια φαίνεται πως έχουν ήδη βγει καθώς οι εντάσεις στην ομάδα των Μαχητών είναι αρκετά έντονες.Συγκεκριμένα, οι σχέσεις της Ανδριάνας φαίνεται πως είναι σε τεντωμένο σχοινί με τους συμπαίκτες της στην μπλε ομάδα,…

... ομάδα, την ώρα που η παίκτρια είναι μία από τις τέσσερις υποψήφιες προς αποχώρηση.Η Ανδριάνα λίγο πριν το αγώνισμα επάθλου ξέσπασε και δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά της, με αφορμή το κακό κλίμα στην παραλία των Μαχητών.«Κάναμε μια συζήτηση με τον Σταμάτη και τη Χρύσα...

«Νιώθω τυχερή που έγινε πραγματικότητα το όνειρό μου, αλλά άτυχη που δεν έπεσα σε καλή ομάδα», είπε μεταξύ άλλων η παίκτρια του Survivor

Λίγες ημέρες μετά την έναρξη του Survivor τα… μαχαίρια φαίνεται πως έχουν ήδη βγει καθώς οι εντάσεις στην ομάδα των Μαχητών είναι αρκετά έντονες.

Συγκεκριμένα, οι σχέσεις της Ανδριάνας φαίνεται πως είναι σε τεντωμένο σχοινί με τους συμπαίκτες της στην μπλε ομάδα, την ώρα που η παίκτρια είναι μία από τις τέσσερις υποψήφιες προς αποχώρηση.

Η Ανδριάνα λίγο πριν το αγώνισμα επάθλου ξέσπασε και δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά της, με αφορμή το κακό κλίμα στην παραλία των Μαχητών.

«Κάναμε μια συζήτηση με τον Σταμάτη και τη Χρύσα για να μου δώσουν να καταλάβω ποιο είναι το πρόβλημα τους μαζί μου. Για να πω την αλήθεια ισχυρίζονται πως λέω πράγματα πίσω από την πλάτη τους, πράγμα όμως που δεν ισχύει. Ότι ο χαρακτήρας μου είναι πιο έντονος και πιο δυναμικός, και μπορεί να πω κάτι εκείνη την ώρα πιο έντονα δεν σημαίνει ούτε ότι είμαι κακός άνθρωπος ούτε ότι δεν συμπαθώ κάποιον. Απλά είπα από την αρχή ότι οι ενέργειες μας δεν ταιριάζουν, δεν έχουμε την επικοινωνία», δικαιολόγησε τον εαυτό της η παίκτρια της μπλε ομάδας.

«Νιώθω από τη μια πολύ τυχερή που έγινε το όνειρο μου πραγματικότητα, από την άλλη πολύ άτυχη που δεν έπεσα σε μια καλή ομάδα. Δεν είναι βέβαια όλη η ομάδα έτσι, ακόμα πιστεύω για κάποια άτομα ότι έχουμε μια καλύτερη επικοινωνία και καλύτερη διάθεση. Είναι άβολη η θέση μου αλλά δεν ήρθα εδώ για να κάνω φίλους. Τους φίλους μου τους έχω έξω, στην πραγματική ζωή, όπως και την οικογένεια μου. Οπότε ήρθα εδώ για να παίξω, να το ζήσω όλο αυτό και όλα καλά», είπε για τους συμπαίκτες της και τη συμμετοχή της στο ριάλιτι επιβίωσης.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.