Σε τσακίρ κέφι ο Αλέξης Κούγιας: Η φωτογραφία με το γιο και την κόρη του από τα μπουζούκια

10 Ιανουαρίου, 2024


Σε τσακίρ κέφι βρέθηκε ο Αλέξης Κούγιας τις γιορτινές μέρες μαζί με το γιο και την κόρη του στα μπουζούκια.Ο γιος του, Χρήστος, ο οποίος ακολουθεί τα χνάρια του στη Νομική, δημοσίευσε μια φωτογραφία τους από νυχτερινό κέντρο της παραλιακής. Παράλληλα, δείτε την εξομολόγηση του Αλέξη Κούγια για τον καρκίνο.Δείτε τη φωτογραφίαO Αλέξης Κούγιας προσήλθε το πρωί της Πέμπτης μαζί με τον γιο του στο Δικα…

...�ίσω στα έδρανα μαζί με τον γιο μου» - Ο 21χρονος Χρήστος ακολουθεί τα νομικά του χνάρια (Video)O Αλέξης Κούγιας προσήλθε το πρωί της Πέμπτης μαζί με τον γιο του στο Δικαστήριο για τη δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου με την μέρα αυτή να αποτελεί ορόσημο για τον γνωστό ποινικολόγο καθώς...

Σε τσακίρ κέφι βρέθηκε ο Αλέξης Κούγιας τις γιορτινές μέρες μαζί με το γιο και την κόρη του στα μπουζούκια.

Ο γιος του, Χρήστος, ο οποίος ακολουθεί τα χνάρια του στη Νομική, δημοσίευσε μια φωτογραφία τους από νυχτερινό κέντρο της παραλιακής.

Παράλληλα, δείτε την εξομολόγηση του Αλέξη Κούγια για τον καρκίνο.

Δείτε τη φωτογραφία

Περήφανος πατέρας ο Αλέξης Κούγιας: «Απολαμβάνω την πρώτη φορά που θα καθίσω στα έδρανα μαζί με τον γιο μου» – Ο 21χρονος Χρήστος ακολουθεί τα νομικά του χνάρια (Video)

O Αλέξης Κούγιας προσήλθε το πρωί της Πέμπτης μαζί με τον γιο του στο Δικαστήριο για τη δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου με την μέρα αυτή να αποτελεί ορόσημο για τον γνωστό ποινικολόγο καθώς ο 21χρονος Χρήστος ακολουθεί τα νομικά του χνάρια.

Προσερχόμενοι στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο έκαναν δηλώσεις με τον Αλέξη Κούγια να μην κρύβει την υπερηφάνεια που ένιωθε, έχοντας τον γιο του στο πλευρό του.

«Είναι από τις πιο ευτυχισμένες ημέρες της ζωής μου», είπε μεταξύ άλλων ο γνωστός ποινικολόγος, με τον 21χρονο γιο του να σημειώνει από την πλευρά του ότι «είναι μεγαλύτερο μάθημα για εμένα να έρχομαι εδώ, παρά να πηγαίνω στη σχολή».

«Είναι μεγάλη ημέρα για εμένα, ίσως η μεγαλύτερη από τότε που γεννήθηκαν τα παιδιά μου. Είμαι τυχερός άνθρωπος. Απολαμβάνω αυτή τη στιγμή σήμερα, η πρώτη φορά που θα καθίσω στα έδρανα μαζί με τον γιο μου, ο οποίος, βεβαίως, δεν έχει τελειώσει ακόμη τη νομική.

Ευελπιστεί πολύ σύντομα να έχει και την άδεια του δικηγόρου. Είναι μεγάλη μέρα για μένα και περιμένω και τη ημέρα που θα είναι και η κόρη μου εδώ. Ειλικρινά σας το λέω, είναι από τις πιο ευτυχισμένες ημέρες της ζωής μου», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Κούγιας, ιδιαίτερα χαρούμενος, σε δηλώσεις που έκανε στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή “Το Πρωινό”.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.