Γιώργος Παπαδάκης: «Ραγίζει καρδίες» η σύντροφος του γιου του, Φοίβου

9 Ιανουαρίου, 2026


Ο ξαφνικός θάνατος του Γιώργου Παπαδάκη έχει συγκλονίσει τον κόσμο της τηλεόρασης αλλά και όσους τον γνώρισαν ή τον παρακολούθησαν όλα αυτά τα χρόνια. Οι δικοί του άνθρωποι, φίλοι και συνεργάτες αποχαιρέτησαν έναν άνθρωπο που άφησε το δικό του αποτύπωμα στην ελληνική δημοσιογραφία.Ο αγαπημένος δημοσιογράφος και παρουσιαστής υπέστη οξύ έμφραγμα το απόγευμα της Κυριακής 4 Ιανουαρίου και μεταφέρθηκε …

Ο ξαφνικός θάνατος του Γιώργου Παπαδάκη έχει συγκλονίσει τον κόσμο της τηλεόρασης αλλά και όσους τον γνώρισαν ή τον παρακολούθησαν όλα αυτά τα χρόνια. Οι δικοί του άνθρωποι, φίλοι και συνεργάτες αποχαιρέτησαν έναν άνθρωπο που άφησε το δικό του αποτύπωμα στην ελληνική δημοσιογραφία.

Αιφνίδιο τέλος για τον Γιώργο Παπαδάκη

Ο αγαπημένος δημοσιογράφος και παρουσιαστής υπέστη οξύ έμφραγμα το απόγευμα της Κυριακής 4 Ιανουαρίου και μεταφέρθηκε άμεσα στο Λαϊκό Νοσοκομείο.

1 23 scaled

Οι γιατροί έκαναν κάθε δυνατή προσπάθεια για να τον κρατήσουν στη ζωή, αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφεραν.

Την Πέμπτη 8 Ιανουαρίου, συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες τον αποχαιρέτησαν στο αποτεφρωτήριο της Ριτσώνας. Η ατμόσφαιρα ήταν βαριά και φορτισμένη, καθώς κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει ότι ο Γιώργος Παπαδάκης «έφυγε» τόσο ξαφνικά.

«Σ’αγαπώ και θα σε αγαπώ για πάντα»


Λίγες μόνο ώρες μετά την αποτέφρωση, η Αλίκη —σύντροφος του γιου του, Φοίβου Παπαδάκη— έκανε μια συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Ανέβασε μια φωτογραφία της με τον Γιώργο Παπαδάκη και στη λεζάντα έγραψε:

«Σ’αγαπώ και θα σε αγαπώ για πάντα!»

Η λιτή της δήλωση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό αποτυπώνει το μέγεθος της απώλειας αλλά και το δέσιμο που είχαν μεταξύ τους.

Η συγκινητική κίνηση του Παναθηναϊκού

Ο Γιώργος Παπαδάκης ήταν γνωστός για την αγάπη του στον Παναθηναϊκό και ιδιαίτερα στην ομάδα μπάσκετ. Έτσι, στον αγώνα με την Αρμάνι Μιλάνο, η ομάδα θέλησε να τιμήσει τη μνήμη του, προβάλλοντας στην γιγαντοοθόνη του γηπέδου μια ασπρόμαυρη φωτογραφία του.

papadakis panathinaikos.jpg

Ο Φοίβος Παπαδάκης ανάρτησε φωτογραφία από το γήπεδο στον λογαριασμό του στο Instagram, εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη του προς τον Παναθηναϊκό για την τιμητική αυτή χειρονομία.

Το διαβάσαμε εδώ

Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.