«Ήμασταν σίγουροι ότι τη σκότωσε! Δεν ξέραμε ότι είναι έγκυος. Ο μπαμπάς της παίρνει φάρμακα, δεν μπορεί να διαχειριστεί τη δολοφονία της» – “Έσπασε” η μητρία της 41χρονης (Video)

9 Ιανουαρίου, 2024


Γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη: Σοκάρουν τα στοιχεία για την άγρια δολοφονία της 41χρονης εγκύου στη Θεσσαλονίκη από τον σύντροφό της και τον 34χρονο φίλο του. Επίσης, ανατριχιάζει η μαρτυρία της πρώην συζύγου του 39χρονου δολοφόνου της 41χρονης εγκύου.Η οικογένεια της 41χρονης εγκύου από την πρώτη στιγμή της εξαφάνισής της πίστευε ότι κάτι δεν πάει καλά. Μάλιστα, όπως αποκάλυψε η σύζυγος του πατέρ…

...α της 41χρονης, υποψιάζονταν ότι ο 39χρονος σύντροφός της είχε ρόλο στην εξαφάνισή της, γιατί τους είχε τρομάξει το παρελθόν του."Έσπασε" η μητρία της 41χρονης εγκύουΜιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα» η μητριά της 41χρονης εγκύου ανέφερε ότι έμαθε για τη δολοφονία της από την...

Γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη: Σοκάρουν τα στοιχεία για την άγρια δολοφονία της 41χρονης εγκύου στη Θεσσαλονίκη από τον σύντροφό της και τον 34χρονο φίλο του. Επίσης, ανατριχιάζει η μαρτυρία της πρώην συζύγου του 39χρονου δολοφόνου της 41χρονης εγκύου.

Η οικογένεια της 41χρονης εγκύου από την πρώτη στιγμή της εξαφάνισής της πίστευε ότι κάτι δεν πάει καλά. Μάλιστα, όπως αποκάλυψε η σύζυγος του πατέρα της 41χρονης, υποψιάζονταν ότι ο 39χρονος σύντροφός της είχε ρόλο στην εξαφάνισή της, γιατί τους είχε τρομάξει το παρελθόν του.

“Έσπασε” η μητρία της 41χρονης εγκύου

Μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα» η μητριά της 41χρονης εγκύου ανέφερε ότι έμαθε για τη δολοφονία της από την Ασφάλεια. «Είχαμε υποψίες για τον σύντροφό της από τη στιγμή που μάθαμε το ποιόν του. Όταν έγραψε αυτό το μήνυμα ξέραμε ότι δεν ήταν η Γεωργία. Η Γεωργία δεν θα έπαιρνε λεφτά, δεν θα έπαιρνε ούτε 1 ευρώ, όχι 5.000 ευρώ. Αμέσως καταλάβαμε ότι ο σύντροφός της λέει ψέματα», ανέφερε χαρακτηριστικά η ίδια.

Μάλιστα, συμπλήρωσε ότι ουδέποτε η Γεωργία μίλησε κατά του συντρόφου της στην οικογένειά της. Όμως, αποκάλυψε ότι ο 39χρονος ήρθε σε επικοινωνία με τον πατέρα της Γεωργίας αμέσως μετά την εξαφάνισή της. «Έλεγε ότι είναι καλά και ο πατέρας της ήταν ήρεμος. Δεν ξέραμε ότι η Γεωργία είναι έγκυος. Ο μπαμπάς της παίρνει φάρμακα, δεν μπορεί να διαχειριστεί τη δολοφονία της», συμπληρώνοντας: «Όταν μάθαμε για την κακοποιητική του συμπεριφορά ήμασταν σίγουροι ότι εκείνος τη σκότωσε».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.