Κάθετος ο Θάνος Πλεύρης: «Διαφωνώ και δεν ψηφίζω τον γάμο για τα ομόφυλα ζευγάρια»

9 Ιανουαρίου, 2024


Κάθετος στην απόφασή του να μην ψηφίσει το κυβερνητικό νομοσχέδιο για γάμο και τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια εμφανίστηκε ο πρώην υπουργός και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Θάνος Πλεύρης, στον ΣΚΑΪ και στην εκπομπή «Σήμερα». «Ο πρωθυπουργός θα θέσει το πλαίσιο θα αναπτυχθούν και τα επιχειρήματα. Εγώ διαφωνώ και για τον γάμο, οπότε δεν περιμένω τι παραπάνω ή λιγότερο μπορεί να έχει (το νομοσχέδι…

...ο). Να τοποθετηθεί ο πρωθυπουργός και επ’ αυτού θα τοποθετηθώ», είπε ο κ. Πλεύρης. Με την ευκαιρία, δείτε τι δήλωσε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος επί του θέματος. «Πρόκειται για ένα θέμα που συνδέεται με θέματα συνείδησης δεν συνδέεται με χάραξη πολιτικής και η διαφωνία μου εκφράζεται...

Κάθετος στην απόφασή του να μην ψηφίσει το κυβερνητικό νομοσχέδιο για γάμο και τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια εμφανίστηκε ο πρώην υπουργός και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Θάνος Πλεύρης, στον ΣΚΑΪ και στην εκπομπή «Σήμερα».

«Ο πρωθυπουργός θα θέσει το πλαίσιο θα αναπτυχθούν και τα επιχειρήματα. Εγώ διαφωνώ και για τον γάμο, οπότε δεν περιμένω τι παραπάνω ή λιγότερο μπορεί να έχει (το νομοσχέδιο). Να τοποθετηθεί ο πρωθυπουργός και επ’ αυτού θα τοποθετηθώ», είπε ο κ. Πλεύρης. Με την ευκαιρία, δείτε τι δήλωσε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος επί του θέματος.

«Πρόκειται για ένα θέμα που συνδέεται με θέματα συνείδησης δεν συνδέεται με χάραξη πολιτικής και η διαφωνία μου εκφράζεται με τη μη στήριξη, δεν θα το ψηφίσω» διευκρίνισε ο βουλευτής της ΝΔ.

«Διαφωνώ με οποιαδήποτε παρέμβαση στο οικογενειακό δίκαιο, άρα και στην αλλαγή μορφής της οικογένειας, ακόμα και δεν υπήρχε τεκνοθεσία. Αυτά τα θέματα έχουν λυθεί με σύμφωνο συμβίωσης σε απλές μορφές».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.