Survivor 2024: Λάβρος ο Γιώργος Λιάγκας – «Μετριότατο, αργόσυρτα πλάνα με τα οπiσθια των κοριτσιών & τους κοιλιακούς των αγοριών. Μέχρι και ο Γιώργος …

9 Ιανουαρίου, 2024


Για το Survivor 2024 τοποθετήθηκε ο Γιώργος Λιάγκας, το πρωί της Τρίτης 9 Ιανουαρίου σε συζήτηση με τους συνεργάτες του στο «Πρωινό».Ο παρουσιαστής τόνισε πως βρήκε το 2ο επεισόδιο του Survivor μετριότατο και πιστεύει πως μέχρι και ο Γιώργος Λιανός βαριέται που το παρουσιάζει. Παράλληλα, δείτε εδώ τα στατιστικά όλων των παικτών.Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λιάγκας είπε: «Το είδα χθες και ήταν μετρι…

...�γκας είπε: «Το είδα χθες και ήταν μετριότατο. Θεωρώ ότι είμαι αντικειμενικός, το είδα, έκανε 21,4% μ.ο. χωρίς να υπάρχει prime time στα άλλα κανάλια. Αν συνεχίσει να είναι τόσο αδιάφορο όσο το είδα εγώ χθες… Βαρέθηκα τρομακτικά, έμεινα σπίτι για να το δω… Και Δαλάκα και Παππάς, έγκωσα!...

Για το Survivor 2024 τοποθετήθηκε ο Γιώργος Λιάγκας, το πρωί της Τρίτης 9 Ιανουαρίου σε συζήτηση με τους συνεργάτες του στο «Πρωινό».

Ο παρουσιαστής τόνισε πως βρήκε το 2ο επεισόδιο του Survivor μετριότατο και πιστεύει πως μέχρι και ο Γιώργος Λιανός βαριέται που το παρουσιάζει. Παράλληλα, δείτε εδώ τα στατιστικά όλων των παικτών.

Λάβρος ο Γιώργος Λιάγκας για το Survivor 2024

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λιάγκας είπε: «Το είδα χθες και ήταν μετριότατο. Θεωρώ ότι είμαι αντικειμενικός, το είδα, έκανε 21,4% μ.ο. χωρίς να υπάρχει prime time στα άλλα κανάλια. Αν συνεχίσει να είναι τόσο αδιάφορο όσο το είδα εγώ χθες… Βαρέθηκα τρομακτικά, έμεινα σπίτι για να το δω… Και Δαλάκα και Παππάς, έγκωσα! Οι καινούργιοι παίκτες δεν μου έκαναν καμία εντύπωση. Μου άρεσε η Αντωνά.

Αν δεν υπάρχει καμία έκπληξη και μόλις βγουν οι σειρές των άλλων καναλιών, το Survivor θα «κάτσει» σε ένα 13-15%. Βαρετά πλάνα, αργόσυρτα με τα οπiσθια των κοριτσιών και τους κοιλιακούς των αγοριών. Τα ίδια και τα ίδια».

Λίγο αργότερα, ο Γιώργος Λιάγκας πρόσθεσε: «Το φετινό Survivor το βαριέται και ο ίδιος ο Λιανός. Ο Λιανός που είναι ένας καλός παρουσιαστής, και ατακαδόρος και ξύπνιος, θεωρώ ότι φέτος βαριέται και ο ίδιος. Από τον τρόπο που παρουσίαζε χθες, το έχει βαρεθεί ήδη το φετινό Survivor. Γνώμη μου».

Survivor 2024 – Μάριος Πρίαμος: «Στους τυφλούς βασιλεύει ο μονόφθαλμος» – Η επίθεση σε Μαρία Αντωνά και Κατερίνα Δαλάκα (Video)

Survivor 2024: Ο Μάριος Πρίαμος, ο οποίος είχε λάβει μέρος στο περσινό Survivor All Star, παρακολουθεί ανελλιπώς τα νέα επεισόδια του ριάλιτι, ενώ δεν διστάζει να σχολιάσει τα όσα βλέπει μέσα από τα social media.

Αυτό έκανε και το βράδυ της Δευτέρας 8/1 ο Μάριος Πρίαμος, ο οποίος έκανε μια ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Twitter με αφορμή μια συνομιλία της Κατερίνας Δαλάκα με την Μαρία Αντωνά, όπου σχεδίαζαν τα ματσαρίσματά τους και εκεί η γνωστή αθλήτρια είπε: «Όποια και να πάρεις, την έχεις»

«Όποια και να πάρεις, την κερδίζεις; Στους τυφλούς βασιλεύει ο μονόφθαλμος. Κακό να το λες πρώτον. Πέρυσι τι έλεγες; Τι έλεγες… αλλά που να πεις με τα αγωνιστικά τέρατα. Canceled», έγραψε ο Μάριος Πρίαμος στην ανάρτησή του. Επίσης, καλεσμένος στην εκπομπή «Super Κατερίνα» βρέθηκε ο Τάκης Καραγκούνιας, ο οποίος ήταν «χείμαρρος» για την Κατερίνα Δαλάκα

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.