Αμετακίνητος ο Μάκης Βορίδης για τα ομόφυλα ζευγάρια: «H Εκκλησία έχει λόγο όταν μιλάμε για θέματα με έντονη ηθική διάσταση»

9 Ιανουαρίου, 2024


Αμετακίνητος παραμένει ο υπουργός Επικρατείας Μάκης Βορίδης στις απόψεις του για τα ομόφυλα ζευγάρια, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο ίδιος σήμερα το πρωί στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1. Μάλιστα, ανέφερε, μεταξύ άλλων,πως η Εκκλησία μπορεί να έχει λόγο όταν μιλάμε για θέματα με έντονη ηθική διάσταση.Πιο συγκεκριμένα, το μέλος της κυβέρνησης ερωτώμενος αν έχει αλλάξει κάτι στις απόψεις του για τα ομόφυλα ζ…

...ευγάρια και το νομοθετικό πλαίσιο των παρεμβάσεων που ετοιμάζει ο πρωθυπουργός με τους αρμόδιους υπουργούς και συνεργάτες, απάντησε επί λέξει: «Οι θέσεις μου είναι απόψεις αρχών και κατά συνέπεια δεν μπορούν να αλλάξουν».Τόνισε ωστόσο, ότι ο διάλογος που έχει ξεκινήσει για...

Αμετακίνητος παραμένει ο υπουργός Επικρατείας Μάκης Βορίδης στις απόψεις του για τα ομόφυλα ζευγάρια, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο ίδιος σήμερα το πρωί στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1. Μάλιστα, ανέφερε, μεταξύ άλλων,πως η Εκκλησία μπορεί να έχει λόγο όταν μιλάμε για θέματα με έντονη ηθική διάσταση.

Πιο συγκεκριμένα, το μέλος της κυβέρνησης ερωτώμενος αν έχει αλλάξει κάτι στις απόψεις του για τα ομόφυλα ζευγάρια και το νομοθετικό πλαίσιο των παρεμβάσεων που ετοιμάζει ο πρωθυπουργός με τους αρμόδιους υπουργούς και συνεργάτες, απάντησε επί λέξει: «Οι θέσεις μου είναι απόψεις αρχών και κατά συνέπεια δεν μπορούν να αλλάξουν».

Τόνισε ωστόσο, ότι ο διάλογος που έχει ξεκινήσει για τις αντιδράσεις που υπάρχουν και ειδικά στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας είναι «άκαιρος» καθώς θα πρέπει πρώτα «να περιμένουμε από τον Πρωθυπουργό να παρουσιάσει τις θέσεις του και να εξηγήσει το νομοθετικό πλαίσιο, ώστε να γνωρίζουμε όλες τις παραμέτρους».

Ανέφερε επίσης πως «η Εκκλησία μπορεί να έχει λόγο όταν μιλάμε για θέματα που έχουν έντονη ηθική διάσταση όπως αυτό για τα ομόφυλα ζευγάρια» και ξεκαθάρισε ότι τόσο ο πρωθυπουργός όσο και η κυβέρνηση κινούνται και παίρνουν αποφάσεις χωρίς να υπολογίζουν το πολιτικό κόστος, όπως υποθέτουν κάποιοι.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.