Σως με… βιτριόλι: Μαγείρισσα στις Γυναικείες Φυλακές Ελαιώνα η “βιτριολίστρια” Έφη – Η αναζήτη στο διαδίκτυο για σπιτική μπεσαμέλ μετά την πράξη της

9 Ιανουαρίου, 2024


Σως με… βιτριόλι: Μαγείρισσα στις Γυναικείες Φυλακές Ελαιώνα είναι η “βιτριολίστρια” Έφη ενώ μετά την δολοφονική πράξη της στην Ιωάννα Παλιοσπύρου είχε αναζητήσει στο διαδίκτυο συνταγή για σπιτική μπεσαμέλ. Παράλληλα, διαβάστε εδώ τον απολογισμό της Ιωάννας Παλιοσπύρους και το πως αποχαιρέτησε το 2023.Σύμφωνα με όσα είδαν το φως της δημοσιότητας, η βιτριολίστρια της Καλλιθέας, η οποία έχει ήδη σ…

...υμπληρώσει τριάμισι χρόνια στη φυλακή, μαζί με το διάστημα της προφυλάκισής της, κάνει μεροκάματα για να μειώσει τον χρόνο κράτησής της, όπως πολλές συγκρατούμενές της.Ωστόσο, δεν απασχολείται πλέον στον τομέα του ρουχισμού, αλλά εργάζεται στην κουζίνα, ως μαγείρισσα!Μάλιστα,...

Σως με… βιτριόλι: Μαγείρισσα στις Γυναικείες Φυλακές Ελαιώνα είναι η “βιτριολίστρια” Έφη ενώ μετά την δολοφονική πράξη της στην Ιωάννα Παλιοσπύρου είχε αναζητήσει στο διαδίκτυο συνταγή για σπιτική μπεσαμέλ. Παράλληλα, διαβάστε εδώ τον απολογισμό της Ιωάννας Παλιοσπύρους και το πως αποχαιρέτησε το 2023.

Σύμφωνα με όσα είδαν το φως της δημοσιότητας, η βιτριολίστρια της Καλλιθέας, η οποία έχει ήδη συμπληρώσει τριάμισι χρόνια στη φυλακή, μαζί με το διάστημα της προφυλάκισής της, κάνει μεροκάματα για να μειώσει τον χρόνο κράτησής της, όπως πολλές συγκρατούμενές της.

Ωστόσο, δεν απασχολείται πλέον στον τομέα του ρουχισμού, αλλά εργάζεται στην κουζίνα, ως μαγείρισσα!Μάλιστα, οι ίδιες πληροφορίες τη θέλουν, εκτός από το να μαγειρεύει, να καθαρίζει πατάτες, να πλένει ταψιά και να περνάει καθημερινά πολλές ώρες στην κουζίνα. Φέρεται, δε, ότι παρακολούθησε μαθήματα μαγειρικής στη σχολή των φυλακών, προκειμένου να βελτιώσει ακόμη περισσότερο τις μαγειρικές ικανότητές της!

Η αναζήτη στο διαδίκτυο συνταγή για σπιτική μπεσαμέλ μετά την πράξη της

Το ταλέντο της Εφης ως… σεφ είχε φανεί και στη δίκη για τη δολοφονική επίθεση στην Ιωάννα Παλιοσπύρου. Εντύπωση είχε προκαλέσει, δε, η αποκάλυψη ότι μετά την αποτρόπαια πράξη της είχε αναζητήσει στο διαδίκτυο συνταγή για… σπιτική μπεσαμέλ, τη στιγμή μάλιστα που η Αστυνομία βρισκόταν στα ίχνη της!

Κατά πληροφορίες, η ημερομηνία της δίκης σε δεύτερο βαθμό για τη φρικιαστική επίθεση στην Ιωάννα αναμένεται να προσδιοριστεί μέσα στις επόμενες εβδομάδες, και η εκδίκαση της υπόθεσης θα αρχίσει εντός του έτους.

Σε πρώτο βαθμό, είχε καταδικαστεί σε κάθειρξη 15 χρόνων για απόπειρα ανθρωποκτονίας, με την ίδια να μην έχει τοποθετηθεί έως σήμερα δημόσια για το κίνητρο της δολοφονικής απόπειρας ούτε να έχει δείξει πραγματική μεταμέλεια, όπως καταγγέλλεται από την πλευρά του θύματος.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.