«Άλλο είναι κι άλλο δείχνει»: Κατακεραύνωσε τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ η πρώην σύντροφός του (video)

8 Ιανουαρίου, 2024


Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ παρουσίασε το νέο του τραγούδι, «Έτσι γουστάρω» στο Πρωινό Σουσού, ωστόσο αρνήθηκε να μιλήσει για την προσωπική του ζωή, ενώ αναφέρθηκε και στο Survivor που ξεκίνησε την Κυριακή 7/1.Με την ευκαιρία, δείτε την αποκάλυψη του τραγουδιστή για την εγκυμοσύνη της πρώην συντρόφου του.«Με το τραγούδι «Έτσι Γουστάρω» ήθελα να δώσω ένα μήνυμα αυτοπεποίθησης κατά της ομοφοβίας και τη…

ς ομοφυλοφιλίας, Είναι αστείο να συζητάμε ακόμα γι αυτά τα θέματα», είπε μεταξύ άλλων.«Θα ήθελα κι εγω να πάω στο Survivor κι αν πάω θα γίνει ένας χαμούλης», τόνισε.ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩΤο διαβάσαμε εδώ

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ παρουσίασε το νέο του τραγούδι, «Έτσι γουστάρω» στο Πρωινό Σουσού, ωστόσο αρνήθηκε να μιλήσει για την προσωπική του ζωή, ενώ αναφέρθηκε και στο Survivor που ξεκίνησε την Κυριακή 7/1.

Με την ευκαιρία, δείτε την αποκάλυψη του τραγουδιστή για την εγκυμοσύνη της πρώην συντρόφου του.

«Με το τραγούδι «Έτσι Γουστάρω» ήθελα να δώσω ένα μήνυμα αυτοπεποίθησης κατά της ομοφοβίας και της ομοφυλοφιλίας, Είναι αστείο να συζητάμε ακόμα γι αυτά τα θέματα», είπε μεταξύ άλλων.

«Θα ήθελα κι εγω να πάω στο Survivor κι αν πάω θα γίνει ένας χαμούλης», τόνισε.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.