Survivor 2024: «Κατέρρευσε» μπροστά στην κάμερα η Δώρα Νικολή – «Κόντεψα να χάσω το τέταρτο παιδί μου όταν…»

8 Ιανουαρίου, 2024


Survivor 2024: Με μεγάλη συγκίνηση και συναισθηματική φόρτιση ξεκίνησε το αποψινό (8/1) επεισόδιο του Survivor 2024 και με τους παίκτες των δύο ομάδων να σχολιάζουν την πρώτη υποψήφια του ριάλιτι επιβίωσης, που δεν είναι άλλη από την Δώρα Νικολή.Οι Διάσημοι θεωρούν πως είναι άδικη η απόφαση των μπλε, διότι πρόκειται για μία δυνατή αγωνιστικά παίκτρια, ωστόσο η αποχώρησή της μόνο καλό θα τους έκανε…

..., εφόσον οι αντίπαλοι θα έχαναν έδαφος έτσι.Οι Μαχητές, από την άλλη πλευρά, φαίνεται πως δεν έχουν καταλήξει στα κριτήριά τους και οι σκέψεις τους για την συμπαίκτριά τους είναι ανάμεικτα. Άλλοι θεωρούν πως ήδη δημιουργήθηκαν κλίκες, ενώ οι υπόλοιποι αναφέρουν πως ήταν τυχαία...

Survivor 2024: Με μεγάλη συγκίνηση και συναισθηματική φόρτιση ξεκίνησε το αποψινό (8/1) επεισόδιο του Survivor 2024 και με τους παίκτες των δύο ομάδων να σχολιάζουν την πρώτη υποψήφια του ριάλιτι επιβίωσης, που δεν είναι άλλη από την Δώρα Νικολή.

Οι Διάσημοι θεωρούν πως είναι άδικη η απόφαση των μπλε, διότι πρόκειται για μία δυνατή αγωνιστικά παίκτρια, ωστόσο η αποχώρησή της μόνο καλό θα τους έκανε, εφόσον οι αντίπαλοι θα έχαναν έδαφος έτσι.

Οι Μαχητές, από την άλλη πλευρά, φαίνεται πως δεν έχουν καταλήξει στα κριτήριά τους και οι σκέψεις τους για την συμπαίκτριά τους είναι ανάμεικτα. Άλλοι θεωρούν πως ήδη δημιουργήθηκαν κλίκες, ενώ οι υπόλοιποι αναφέρουν πως ήταν τυχαία η απόφαση, διότι κανείς δεν έχει δείξει τι αξίζει μέχρι στιγμής.

Η ίδια, βέβαια, επισήμανε πως ήταν όντως άδικη η ψηφοφορία αυτή και πως εάν γνώριζαν τη δύναμη κρύβει μέσα της, δεν θα αγχώνονταν για την πορεία της στο παιχνίδι.

«Το τέταρτο παιδί μου όταν το γέννησα κόντεψα να το χάσω. Πολλά οικονομικά προβλήματα… αλλάξαμε σπίτια. Μείναμε σε ένα δωμάτιο σχεδόν όλη η οικογένεια. Έχω τους γονείς και τα πεθερικά μου από πίσω», είπε χαρακτηριστικά στην κάμερα του ΣΚΑΙ, προσπαθώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά της χωρίς να τα καταφέρνει.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.