Ο Κωνσταντίνος Βασάλος απαντά στην Ματίνα Παγώνη για τα παραπανίσια κιλά

8 Ιανουαρίου, 2024


Η Ματίνα Παγώνη δήλωσε στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη πως ο Κωνσταντίνος Βασάλος έχει πάρει κιλά κι εκείνος δίνει την απάντησή του μέσα από το Πρωινό και τον Γρηγόρη Μπάκα.Ματίνα Παγώνη: «Αυτό που πρέπει να κριτικάρω για τον Βασάλο είναι ότι έχει πάρει κιλά»«Έχουμε φτάσει τώρα σε αυτό το σημείο, να σχολιάζουμε τα κιλά. Η αλήθεια είναι ότι έχω πάρει κιλά. Χριστούγεννα είναι, φάγαμε λίγο παραπάνω…

, τώρα θα μπούμε σε διαδικασία γράμμωσης», είπε αρχικά ο Κωνσταντίνος Βασάλος και συνέχισε:ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩΤο διαβάσαμε εδώ

Η Ματίνα Παγώνη δήλωσε στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη πως ο Κωνσταντίνος Βασάλος έχει πάρει κιλά κι εκείνος δίνει την απάντησή του μέσα από το Πρωινό και τον Γρηγόρη Μπάκα.

Ματίνα Παγώνη: «Αυτό που πρέπει να κριτικάρω για τον Βασάλο είναι ότι έχει πάρει κιλά»

«Έχουμε φτάσει τώρα σε αυτό το σημείο, να σχολιάζουμε τα κιλά. Η αλήθεια είναι ότι έχω πάρει κιλά. Χριστούγεννα είναι, φάγαμε λίγο παραπάνω, τώρα θα μπούμε σε διαδικασία γράμμωσης», είπε αρχικά ο Κωνσταντίνος Βασάλος και συνέχισε:

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.