Νίκος Δένδιας: Αγκαλιά με την σύζυγό του, Δάφνη Λάλα, στο κέντρο της Αθήνας – Δίπλα τους περπατούσε ο μικρότερος και γοητευτικός τους γιος

8 Ιανουαρίου, 2024


Ο Νίκος Δένδιας παντρεύτηκε πριν από πολλά χρόνια την γυναίκα της ζωής του, Δάφνη Λάλα (δείτε εδώ πώς γνωρίστηκαν και κατέληξαν σε γάμο), και μαζί της απέκτησε δύο υπέροχα παιδιά, τον Σπυρίδωνα και τον Στέφανο. Οι δυο γιοι τους έχουν μεγαλώσει πολύ πια και ο καθένας έχει χαράξει την δική του επαγγελματική πορεία. Μάλιστα, η καθημερινότητά τους είναι αρκετά φορτωμένη, γι’ αυτό και οι δημόσιες έξοδο…

...ί τους είναι σπάνιες, σε συνδυασμό, φυσικά, με το γεγονός πως προσπαθούν όλοι τους να κρατήσουν τη ζωή τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.Με αφορμή της γιορτές όμως, οι δυο γονείς ενώθηκαν πέρασαν λίγο παραπάνω χρόνο με τα παιδιά τους και, μάλιστα, ο φωτογραφικός φακός...

Ο Νίκος Δένδιας παντρεύτηκε πριν από πολλά χρόνια την γυναίκα της ζωής του, Δάφνη Λάλα (δείτε εδώ πώς γνωρίστηκαν και κατέληξαν σε γάμο), και μαζί της απέκτησε δύο υπέροχα παιδιά, τον Σπυρίδωνα και τον Στέφανο. Οι δυο γιοι τους έχουν μεγαλώσει πολύ πια και ο καθένας έχει χαράξει την δική του επαγγελματική πορεία. Μάλιστα, η καθημερινότητά τους είναι αρκετά φορτωμένη, γι’ αυτό και οι δημόσιες έξοδοί τους είναι σπάνιες, σε συνδυασμό, φυσικά, με το γεγονός πως προσπαθούν όλοι τους να κρατήσουν τη ζωή τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Με αφορμή της γιορτές όμως, οι δυο γονείς ενώθηκαν πέρασαν λίγο παραπάνω χρόνο με τα παιδιά τους και, μάλιστα, ο φωτογραφικός φακός του youweekly.gr τους εντόπισε σε βόλτα στο κέντρο της Αθήνας με τον μικρότερο γιο τους, Στέφανο.

Η σπάνια εμφάνιση του Νίκου Δένδια με την σύζυγο και τον μικρότερο γιο τους

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κρατούσε αγκαλιά την αγαπημένη του σύζυγο και δίπλα τους προχωρούσε ο βενιαμίν της οικογένειας, όλοι τους ντυμένοι casual, με τον πολιτικό να φορά στο κεφάλι του ένα καπέλο, όπως συνηθίζει στις εμφανίσεις του γενικότερα.

Νίκος Δένδιας σύζυγος γιος

Νίκος Δένδιας σύζυγος μικρότερο παιδί

Το βιογραφικό του πολιτικού

Ο Νικόλαος – Γεώργιος Δένδιας (Κέρκυρα, 7 Οκτωβρίου 1959) είναι Έλληνας δικηγόρος, πολιτικός, βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και υπουργός Εθνικής Άμυνας.

Έχει διατελέσει υπουργός Δικαιοσύνης (2009), υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη (2012-2014), υπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας (2014) και υπουργός Εθνικής Άμυνας (2014-2015) και υπουργός Εξωτερικών (2019-2023).

Κατάγεται από τους Παξούς, με απώτερη καταγωγή από το Βουνό Χειμάρρας της Αλβανίας.

Παρακολούθησε τα μαθήματα των τριών πρώτων τάξεων του Δημοτικού στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Κέρκυρας. Μετά από εξετάσεις του δόθηκε υποτροφία χάρη στην οποία έγινε μαθητής του Κολεγίου Αθηνών, από το οποίο αποφοίτησε το 1978.

Φοίτησε στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών. Συγχρόνως εργαζόταν στη Βιομηχανία «Γ. Σαράντης ΑΒΕΕ». Αποφοίτησε τον Ιούνιο του 1983 με Άριστα. Τον Σεπτέμβριο του ίδιου χρόνου έγινε δεκτός στο Πανεπιστήμιο του Λονδίνου, όπου παρακολούθησε μαθήματα Ναυτικού και Ασφαλιστικού Δικαίου στο Πανεπιστημιακό Κολέγιο Λονδίνου (UCL) και Εγκληματολογίας στη Σχολή Οικονομικών του Λονδίνου (LSE).

Το 1984 πήρε μεταπτυχιακό τίτλο (Master of Laws – LL.M.) από το Πανεπιστήμιο του Λονδίνου. Το 1985 κατατάχθηκε στο Στρατό, όπου υπηρέτησε ως έφεδρος αξιωματικός στο πεζικό. Είναι δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω. Πέρα των ελληνικών, ομιλεί αγγλικά και ιταλικά.

Πηγή: Βικιπαίδεια

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.