Survivor 2024 spoiler 8/1: Αυτή η ομάδα κερδίζει τη 2η ασυλία και αυτός είναι ο 2ος υποψήφιος προς αποχώρηση!

8 Ιανουαρίου, 2024


Survivor 2024 spoiler 8/1: Το Athensmagazine.gr για ακόμη μία μέρα έχει αποκλειστικές πληροφορίες για τον μεγάλο νικητή στον αγώνα ασυλίας, αλλά και για τον νέο υποψήφιο προς αποχώρηση στο Survivor 2024.Το ριάλιτι επιβίωσης επέστρεψε χθες (7/1) στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ και ξεκίνησε να προσφέρει ήδη πλούσιες συγκινήσεις.Την πρώτη ασυλία της νέας σεζόν του Survivo…

...r κέρδισαν οι Διάσημοι και ως εκ τούτου οι Μαχητές κλήθηκαν να επιλέξουν τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση, που ήταν γυναίκα και πιο συγκεκριμένα η Δώρα Νικολή.Σύμφωνα με αποκλειστικές και επιβεβαιωμένες πλέον πληροφορίες μας, οι Διάσημοι κερδίζουν και τη 2η ασυλία της χρονιάς,...

Survivor 2024 spoiler 8/1: Το Athensmagazine.gr για ακόμη μία μέρα έχει αποκλειστικές πληροφορίες για τον μεγάλο νικητή στον αγώνα ασυλίας, αλλά και για τον νέο υποψήφιο προς αποχώρηση στο Survivor 2024.

Το ριάλιτι επιβίωσης επέστρεψε χθες (7/1) στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ και ξεκίνησε να προσφέρει ήδη πλούσιες συγκινήσεις.

Την πρώτη ασυλία της νέας σεζόν του Survivor κέρδισαν οι Διάσημοι και ως εκ τούτου οι Μαχητές κλήθηκαν να επιλέξουν τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση, που ήταν γυναίκα και πιο συγκεκριμένα η Δώρα Νικολή.

Σύμφωνα με αποκλειστικές και επιβεβαιωμένες πλέον πληροφορίες μας, οι Διάσημοι κερδίζουν και τη 2η ασυλία της χρονιάς, βάζοντας ακόμη πιο δύσκολα στους μεγάλους αντιπάλους τους με το… καλημέρα στον Άγιο Δομίνικο.

Οι Μαχητές λοιπόν είναι στη μοιραία θέση να αποφασίσουν και για τον 2ο υποψήφιο προς αποχώρηση και με κάθε επιφύλαξη πληροφορούμαστε ότι αυτή θα είναι η Ανδριάνα Καγιά, κάτι που αναμένεται να επιβεβαιωθεί στο τέλος του αποψινού επεισόδιου.

ανδριανα-καγια
Η Ανδριάνα Καγιά

Survivor 2024: «Στάζει» μέλι η Αγγελική Ηλιάδη για τον Σάββα Γκέντσογλου – «Εγώ τον πίεσα να πάει, του έκανα πλύση εγκεφάλου» (video)

Στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣού» βρέθηκε καλεσμένη η Αγγελική Ηλιάδη την Δευτέρα 8/1.

Η γνωστή τραγουδίστρια, μεταξύ άλλων, μίλησε για την πρεμιέρα του Survivor 2024, αλλά και για τον σύζυγό της, Σάββα Γκέντσογλου, που βρίσκεται στο παιχνίδι, αλλά και για την πρόταση που της έγινε.

Με την ευκαιρία, δείτε την αποκάλυψη του Άρη Σοϊλέδη για την Μαρία Αντωνά.

«Ο Σάββας ήταν καταπληκτικός, όπως ήξερα ότι θα είναι. Ήταν πάρα πολύ καλός στους στόχους, ήταν πολύ γρήγορος. Ο γιος μας ούρλιαζε στο σπίτι, έπεφτε κάτω, χτυπιόταν ήταν πολύ χαρούμενος. Πιστεύω ότι θα έχει μια φανταστική πορεία στο Survivor», είπε αρχικά η Αγγελική Ηλιάδη.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.