Survivor 2024: «Πριν φύγει μου είπε…» – Η αποκάλυψη του Άρη Σοϊλέδη για την Μαρία Αντωνά (video)

8 Ιανουαρίου, 2024


Ο Άρης Σοϊλέδης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό Σουσού για τη συμμετοχή της Μαρίας Αντωνά στο Survivor 2024, ενώ δεν θέλησε να απαντήσει στο αν θα ταξιδέψει και ο ίδιος για Άγιο Δομίνικο.Με την ευκαιρία, δείτε την πρώην σύντροφο του Σάββα Γκέντσογλου.«Ανυπομονώ να δω τη Μαρία στο Survivor, την συμβούλεψα να προσπαθήσει να είναι ο εαυτός της. Δεν μπορώ να απαντήσω αν θα βρίσκομαι στη δεύτερη…

... φουρνιά του φετινού Survivor, σέβομαι που ήρθες μέχρι εδώ αλλά πραγματικά δεν μπορώ να μιλήσω, είναι δύσκολη η θέση μου…», δήλωσε χαρακτηριστικά ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής.«Η Μαρία Αντώνα πριν φύγει μου είπε ότι με αγαπάει και ότι θα πάει να προσπαθήσει για το καλύτερο που μπορεί....

Ο Άρης Σοϊλέδης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό Σουσού για τη συμμετοχή της Μαρίας Αντωνά στο Survivor 2024, ενώ δεν θέλησε να απαντήσει στο αν θα ταξιδέψει και ο ίδιος για Άγιο Δομίνικο.

Με την ευκαιρία, δείτε την πρώην σύντροφο του Σάββα Γκέντσογλου.

«Ανυπομονώ να δω τη Μαρία στο Survivor, την συμβούλεψα να προσπαθήσει να είναι ο εαυτός της. Δεν μπορώ να απαντήσω αν θα βρίσκομαι στη δεύτερη φουρνιά του φετινού Survivor, σέβομαι που ήρθες μέχρι εδώ αλλά πραγματικά δεν μπορώ να μιλήσω, είναι δύσκολη η θέση μου…», δήλωσε χαρακτηριστικά ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής.

«Η Μαρία Αντώνα πριν φύγει μου είπε ότι με αγαπάει και ότι θα πάει να προσπαθήσει για το καλύτερο που μπορεί. Της είπα να είναι ο εαυτός της και να μην ξεπεράσει τα όρια της…», αποκάλυψε.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.