Survivor 2024: Συστήθηκε η νέα ομάδα των μαχητών

8 Ιανουαρίου, 2024


Πρεμιέρα έκανε απόψε το Survivor, με το παιχνίδι, φέτος να παίζεται αλλιώς, όπως μας ενημέρωσε ο Γιώργος Λιανός στο ξεκίνημα. Οι παίκτες έκαναν την θεαματική είσοδο τους πέφτοντας από ένα ελικόπτερο στην θάλασσα και κολυμπώντας έφτασαν στην παραλία. Εκεί τους υποδέχτηκε ο παρουσιαστής όπου τους εξήγησε τους φετινούς κανόνες του παιχνιδιού (δείτε εδώ).Στη συνέχεια οι παίκτες των διασήμων αλλά και τ…

...�ίκτες των διασήμων αλλά και των μαχητών συστήθηκαν στο κοινό κάνοντας τις δικές τους δηλώσεις, όπου μίλησαν για τον εαυτό τους.Μαριλία Βακονδίου: «Είμαι 13 χρόνια στον χώρο του Fitness, ειδικεύμαι στις γυναίκες. Όλες οι γυναίκες θέλουν σύσφιξη και έχω εστιάσει σε αυτό το κομμάτι....

Πρεμιέρα έκανε απόψε το Survivor, με το παιχνίδι, φέτος να παίζεται αλλιώς, όπως μας ενημέρωσε ο Γιώργος Λιανός στο ξεκίνημα. Οι παίκτες έκαναν την θεαματική είσοδο τους πέφτοντας από ένα ελικόπτερο στην θάλασσα και κολυμπώντας έφτασαν στην παραλία. Εκεί τους υποδέχτηκε ο παρουσιαστής όπου τους εξήγησε τους φετινούς κανόνες του παιχνιδιού (δείτε εδώ).

Συστήθηκε η ομάδα των μαχητών

Στη συνέχεια οι παίκτες των διασήμων αλλά και των μαχητών συστήθηκαν στο κοινό κάνοντας τις δικές τους δηλώσεις, όπου μίλησαν για τον εαυτό τους.

Μαριλία Βακονδίου: «Είμαι 13 χρόνια στον χώρο του Fitness, ειδικεύμαι στις γυναίκες. Όλες οι γυναίκες θέλουν σύσφιξη και έχω εστιάσει σε αυτό το κομμάτι. Είμαι φίλη με την Ζόζεφιν»

Rob James: «Είμαι δυο χρόνια παντρεμένος με ελληνίδα. Είμαι λίγο άρρωστός. Τα ελληνικά τα έχω μάθει από την πεθερά μου, αλλά δεν μιλάει αγγλικά. Σιγά σιγά μου έμαθε»

Τον λόγο πήρε ο Αλέξης Παπάς ο οποίος καλωσόρισε τον συμπαίκτη του. «Το όνομά σου μου φέρνει αναμνήσεις από το παρελθόν. Δεν σημαίνει ότι και φέτος θα έχουμε και τα ίδια ευτράπελα» είπε υπονοώντας τον James Καφετζή.

Άγγελος Γεωργουδάκης: « Έχω μεντορα τον Τάκη Καραγούνια. Μου είχε κάνει πολεμικές τέχνες. Έχω έρθει στο Survivor για να το ζήσω»

Ιωαννά Τζαβέλα «Είμαι πρωταθλήτρια στο τρέξμιο. Είμαι πάντα πολύ συγκεντρωμένη στον στόχο μου. Θα έχουμε δυνατές μάχες.

Σταμάτης Ταλαδιανός «Είμαι εδώ για να ζήσω όλο αυτο που λέγεται Survivor»

Δώρα Νικολή «Δεν με αγχώνει που είμαι μικρότερη. Θα τα έβαζα με άντρες στους στίβους μάχης»

Ανδριάνα Καγιά «Δεν έχουμε σχέση με την Βίκυ Καγιά.»

Γιάννη Περπατάρης «Είμαι μόνος και έρημος..»

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.