Τι συμβαίνει με την παράσταση «Η Παριζιάνα» μετά τον θάνατο της Έρρικας Μπρόγιερ και το ατύχημα της Πηνελόπης Αναστασοπούλου;


Μετά τον θάνατο της Έρρικας Μπρόγιερ και το ατύχημα της Πηνελόπης Αναστασοπούλου τι συμβαίνει με την παράσταση «Η Παριζιάνα»; Ο ξαφνικός θάνατος της Έρρικας Μπρόγιερ σε ηλικία 77 ετών, μετά από μάχη π…


Loading...


Μετά τον θάνατο της Έρρικας Μπρόγιερ και το ατύχημα της Πηνελόπης Αναστασοπούλου τι συμβαίνει με την παράσταση «Η Παριζιάνα»;

Ο ξαφνικός θάνατος της Έρρικας Μπρόγιερ σε ηλικία 77 ετών, μετά από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο, προκάλεσε μεγάλη θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο!

Η ίδια πριν από λίγο καιρό είχε αποχωρήσει από την θεατρική παράσταση «Η Παριζιάνα», στην οποία πρωταγωνιστούσε, εξαιτίας μια αδιαθεσίας που είχε και όλοι πίστευαν πως δεν είναι κάτι το ανησυχητικό και ότι απλά έχει κουραστεί.

Η εκπομπή «Στην φωλιά των Κου-Κου» έλυσε την απορία για το τι θα συμβεί στην παράσταση του θεάτρου Broadway μετά από αυτό το τραγικό γεγονός, αλλά και το ατύχημα της Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Ο θίασος είναι αρκετά σοκαρισμένος και δεν επιθυμεί να γίνει κάποια αλλαγή και έτσι λοιπόν τον ρόλο ανέλαβε η νεαρή ηθοποιός, Μαριάννα Μαυριανού.

Όσο για την Πηνελόπη Αναστασοπούλου, αν και έχει πόνους σε όλο το σώμα αλλά θα επιστρέψει κανονικά στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις την Τετάρτη και θα παίξει κανονικά στην «Παριζιάνα».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
Loading...