Έρρικα Μπρόγιερ. Η τελευταία εμφάνιση στη Μενεγάκη… 40 ημέρες πρίν τον θάνατο της


Στο κλείσιμο της περασμένης χρονιάς και πιο συγκεκριμένα στις 27 Νοεμβρίου, η Έρρικα Μπρόγιερ βρέθηκε καλεσμένη στη Μενεγάκη και είχε εντυπωσιάσει τόσο την παρουσιάστρια όσο και τους τηλεθεατές με την…


Loading...


Στο κλείσιμο της περασμένης χρονιάς και πιο συγκεκριμένα στις 27 Νοεμβρίου, η Έρρικα Μπρόγιερ βρέθηκε καλεσμένη στη Μενεγάκη και είχε εντυπωσιάσει τόσο την παρουσιάστρια όσο και τους τηλεθεατές με την γοητεία και το λαμπερό της χαμόγελο.

 

«Η αδερφή μου πέρασε ένα πρόβλημα υγείας, όχι πολύ σοβαρό, και δεν μπορούσε να δουλέψει. Συγχρόνως, επειδή έκανε αποταμίευση και της άρεσε να μαζεύει τα λεφτά της, εκείνη είχε κάποια χρήματα και άνοιξε μια μπουτίκ. Είχε πει πως μόλις ανοίξω και πάει καλά θα επιστρέψω στη δουλειά, αλλά δεν ήρθε ποτέ. Σίγουρα μου έλειψε» παραδέχθηκε, μέσα σε όλα, η Έρρικα Μπρόγιερ για την παύση της συνεργασίας με την αδελφή της. «Όταν έκανε την κόρη της Κρίστυ, εγώ τότε δούλευα με τον Βαγγέλη Σειληνό, ενώ όταν έκανα εγώ την κόρη μου, Σάντρα εκείνη δούλεψε μόνη στο θέατρο” συμπλήρωσε στην “Ελένη».

Όσον αφορά στη μεγάλη της αδυναμία, τον Κώστα Βουτσά, η Έρρικα Μπρόγιερ είχε σημειώσει χαρακτηριστικά: «Τον λατρεύω τον Κώστα, τον αγαπάω, πιο πολύ τώρα από τότε. Δεν θέλω να ακούσω κάτι για τον Κώστα, προτιμώ να πουν για μένα. Είχα στεναχωρηθεί όταν χωρίσαμε. Αν και κάτσαμε και μιλήσαμε με τον Κώστα για να χωρίσουμε. Και η Σάντρα δεν το κατάλαβε καθόλου γιατί δεν το είχε καταλάβει. Περάσαμε και εκείνος και εγώ δύσκολα, αλλά το βρήκαμε».

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
Loading...