Η εγγονή του Άκη…στο “My Style Rocks”. Είναι η Κιάρα Μαρκέζη


Μέσα από την εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, “Μαζί σου Σαββατοκύριακο”, ενημερωθήκαμε για τρία νέα κορίτσια που θα βρεθούν στο “My Style Rocks” με στόχο να κερδίσουν τις εντυπώσεις και βεβαίως να φτά…


Loading...


Μέσα από την εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, “Μαζί σου Σαββατοκύριακο”, ενημερωθήκαμε για τρία νέα κορίτσια που θα βρεθούν στο “My Style Rocks” με στόχο να κερδίσουν τις εντυπώσεις και βεβαίως να φτάσουν στην κορυφή!

Το ριάλιτι μόδας είναι προ των πυλών και τα πρόσωπα, που θα δούμε στις οθόνες μας, σταδιακά αποκαλύπτονται!

Ο λόγος για την εγγονή του Άκη Τσοχατζόπουλου, την 19χρονη Κιάρα Μαρκέζη από την Αθήνα. “Η οικογένεια μου, και συγκεκριμένα ο παππούς μου, έχει μια μεγάλη ιστορία στο χώρο της πολιτικής. Παρ’ όλα αυτά εγώ μεγάλωσα κανονικά και λατρεύω τη μόδα και το μόντελινγκ” δηλώνει στο εισαγωγικό του βίντεο το νεαρό μοντέλο.

Επίσης, στο νέο κύκλο του “My Style Rocks”, θα δούμε την 27χρονη Janna Sireak που μένει στην Αθήνα και παραδέχεται πως όλης της η ζωή είναι γύρω από τη μόδα. Ακόμα, η 33χρονη Αμίνα Χακίμ θα προσπαθήσει να εντυπωσιάσει προερχόμενη από τον Βόλο όπου και είναι γνωστή επιχειρηματίας με δύο καταστήματα υπόδησης.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή Ζαπιτ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
Loading...