«Καρφιά» Στάθη Σχίζα για Κατερίνα Δαλάκα: «Δεν έχει τι άλλο να κάνει στην Ελλάδα, είναι επαγγελματίας παίκτρια Survivor»

5 Ιανουαρίου, 2024


Τα δικά του «καρφιά» πέταξε για την Κατερίνα Δαλάκα ο Στάθης Σχίζας, αναφέροντας πως η αθλήτρια δεν έχει τι άλλο να κάνει στην Ελλάδα και πλέον είναι επαγγελματίας παίκτρια Survivor. Ο νικητής του Survivor 2021 μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου» για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε μέσα στις γιορτές, ενώ ρωτήθηκε και για τους παίκτες που αναμένεται να δούμε στον νέο κύκλο του reality επιβίωσης…

.... Παράλληλα, δείτε τι είπε ο Τζέιμς Καφετζής για τον Άρη Σοιλέδη και το Survivor.«Θα προσπαθήσω να δω την πρεμιέρα του Survivor την Κυριακή. Δεν μπορώ να αποκαλύψω εάν θα με δείτε να μπαίνω στη συνέχεια στο παιχνίδι για τρίτη φορά», δήλωσε αρχικά ο Στάθης Σχίζας.Όταν ρωτήθηκε για την...

Τα δικά του «καρφιά» πέταξε για την Κατερίνα Δαλάκα ο Στάθης Σχίζας, αναφέροντας πως η αθλήτρια δεν έχει τι άλλο να κάνει στην Ελλάδα και πλέον είναι επαγγελματίας παίκτρια Survivor.

Ο νικητής του Survivor 2021 μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου» για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε μέσα στις γιορτές, ενώ ρωτήθηκε και για τους παίκτες που αναμένεται να δούμε στον νέο κύκλο του reality επιβίωσης. Παράλληλα, δείτε τι είπε ο Τζέιμς Καφετζής για τον Άρη Σοιλέδη και το Survivor.

«Θα προσπαθήσω να δω την πρεμιέρα του Survivor την Κυριακή. Δεν μπορώ να αποκαλύψω εάν θα με δείτε να μπαίνω στη συνέχεια στο παιχνίδι για τρίτη φορά», δήλωσε αρχικά ο Στάθης Σχίζας.

Όταν ρωτήθηκε για την περίπτωση της Κατερίνας Δαλάκα, η οποία ταξιδεύει για τέταρτη φορά στον Άγιο Δομίνικο, ο πρώην παίκτης του reality επιβίωσης σχολίασε με ιδιαίτερα αιχμηρό λόγο:

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.