Survivor 2024 trailer 07/01: Πηδούν από ελικόπτερο και μάχονται για το πρώτο έπαθλο! Τι θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο;

5 Ιανουαρίου, 2024


Survivor 2024: «Το παιχνίδι αλλάζει», φωνάζει ο Γιώργος Λιανός στο πρώτο trailer του φετινού Survivor που κυκλοφόρησε πριν από λίγα λεπτά και υπόσχεται πολλά!Όπως θα δείτε και στο βίντεο παρακάτω Διάσημοι και Μαχητές φτάνουν στην παραλία με επεισοδιακό τρόπο, αφού πρέπει να κάνουν οριακά ελεύθερη πτώση από τα ελικόπτερα που τους μεταφέρουν και μπαίνουν κατευθείαν στα βαθιά με το πρώτο αγώνισμα που…

φυσικά θα έχει ως πρώτο έπαθλο την καλύβα!Δεν είναι ένα αγώνισμα που δεν έχουμε ξαναδεί, αλλά σίγουρα για κάποιους που βρίσκονται πρώτη φορά στον Άγιο Δομίνικο, θα φανεί πολύ σκληρό!Δείτε το πρώτο trailer στο παρακάτω βίντεο: ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩΤο διαβάσαμε εδώ

Survivor 2024: «Το παιχνίδι αλλάζει», φωνάζει ο Γιώργος Λιανός στο πρώτο trailer του φετινού Survivor που κυκλοφόρησε πριν από λίγα λεπτά και υπόσχεται πολλά!

Όπως θα δείτε και στο βίντεο παρακάτω Διάσημοι και Μαχητές φτάνουν στην παραλία με επεισοδιακό τρόπο, αφού πρέπει να κάνουν οριακά ελεύθερη πτώση από τα ελικόπτερα που τους μεταφέρουν και μπαίνουν κατευθείαν στα βαθιά με το πρώτο αγώνισμα που φυσικά θα έχει ως πρώτο έπαθλο την καλύβα!

Δεν είναι ένα αγώνισμα που δεν έχουμε ξαναδεί, αλλά σίγουρα για κάποιους που βρίσκονται πρώτη φορά στον Άγιο Δομίνικο, θα φανεί πολύ σκληρό!

Δείτε το πρώτο trailer στο παρακάτω βίντεο:

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.