«Δηλητήριο» Τζέιμς Καφετζή για Άρη Σοϊλέδη: «Δεν τον θέλει και τόσο η παραγωγή για το Survivor»

5 Ιανουαρίου, 2024


«Δηλητήριο» έσταξε ο Τζέιμς Καφετζή για τον Άρη Σοϊλέδη, αναφέροντας πως «δεν τον θέλει και τόσο η παραγωγή για το Survivor».«Ήταν να είμαι στο Survivor αλλά κάτι προέκυψε τελευταία στιγμή. Δεν λέω όχι στο ενδεχόμενο να με δείτε να μπαίνω στη συνέχεια. Ποτέ δεν ξέρεις αλλά δεν έχω ιδέα. Τα είχαμε βρει παντού με την παραγωγή αλλά την πατήσαμε τελευταία στιγμή, λογαριάζαμε χωρίς τον ξενοδόχο. Δεν φτ…

...αίω ούτε εγώ ούτε αυτοί. Είχα γυρίσει και το τρέιλερ κανονικά αλλά ήταν αχρείαστο τελικά», είπε αρχικά ο Τζέιμς Καφετζής.«Ποτέ δεν είχαμε βρεθεί με τον Αλέξη Παππά από κοντά. Είχαμε ξεκατινιαστεί μια φορά στο πάνελ της Καινούργιου, είχα βγει τηλεφωνικά εγώ. Με πήρε τηλέφωνο,...

«Δηλητήριο» έσταξε ο Τζέιμς Καφετζή για τον Άρη Σοϊλέδη, αναφέροντας πως «δεν τον θέλει και τόσο η παραγωγή για το Survivor».

«Ήταν να είμαι στο Survivor αλλά κάτι προέκυψε τελευταία στιγμή. Δεν λέω όχι στο ενδεχόμενο να με δείτε να μπαίνω στη συνέχεια. Ποτέ δεν ξέρεις αλλά δεν έχω ιδέα. Τα είχαμε βρει παντού με την παραγωγή αλλά την πατήσαμε τελευταία στιγμή, λογαριάζαμε χωρίς τον ξενοδόχο. Δεν φταίω ούτε εγώ ούτε αυτοί. Είχα γυρίσει και το τρέιλερ κανονικά αλλά ήταν αχρείαστο τελικά», είπε αρχικά ο Τζέιμς Καφετζής.

«Ποτέ δεν είχαμε βρεθεί με τον Αλέξη Παππά από κοντά. Είχαμε ξεκατινιαστεί μια φορά στο πάνελ της Καινούργιου, είχα βγει τηλεφωνικά εγώ. Με πήρε τηλέφωνο, επειδή στενοχωρήθηκε που δεν μπήκα, και μου λέει: είχα σκεφτεί πώς θα μπορούσαμε να το παίξουμε κιόλας για να κάνει εντύπωση στον κόσμο. Γενικά είναι ένας έξυπνος άνθρωπος», απαντά σε σχετική ερώτηση για τον πρώην συμπαίκτη του.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.