MasterChef 8: Έρχεται δυναμικά με αλλαγές από την φάση των οντισιόν

5 Ιανουαρίου, 2024


Το MasterChef επιστρέφει με τον 8ο κύκλο του, μέσα από τη συχνότητα του Star. Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος ακονίζουν ξανά τα… μαχαίρια τους και ετοιμάζονται για πρεμιέρα στις 15 Ιανουαρίου, με την διαδικασία των οντισιόν να έχει ήδη ξεκινήσει. Σύμφωνα με πληροφορίες εκεί θα υπάρξει και η πρώτη αλλαγή, με τον διαγωνισμό μαγειρικής να γίνεται με διαφορετικό τρόπο φέτ…

...ος.Πλέον μία καλή πρώτη εμφάνιση στις οντισιόν δεν εξασφαλίζει σε έναν ικανό σεφ την πολυπόθητη ποδιά, και την πρόκρισή του στην επόμενη φάση, αλλά από εκείνο το σημείο ξεκινούν μονομαχίες ανάμεσα στους συμμετέχοντες. Όπως ανέφερε ο Γιάννης Πουλόπουλος στον αέρα του Super Κατερίνα...

Το MasterChef επιστρέφει με τον 8ο κύκλο του, μέσα από τη συχνότητα του Star. Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος ακονίζουν ξανά τα… μαχαίρια τους και ετοιμάζονται για πρεμιέρα στις 15 Ιανουαρίου, με την διαδικασία των οντισιόν να έχει ήδη ξεκινήσει. Σύμφωνα με πληροφορίες εκεί θα υπάρξει και η πρώτη αλλαγή, με τον διαγωνισμό μαγειρικής να γίνεται με διαφορετικό τρόπο φέτος.

Πλέον μία καλή πρώτη εμφάνιση στις οντισιόν δεν εξασφαλίζει σε έναν ικανό σεφ την πολυπόθητη ποδιά, και την πρόκρισή του στην επόμενη φάση, αλλά από εκείνο το σημείο ξεκινούν μονομαχίες ανάμεσα στους συμμετέχοντες. Όπως ανέφερε ο Γιάννης Πουλόπουλος στον αέρα του Super Κατερίνα σήμερα το πρωί, οι παίκτες μεν θα μαγειρεύουν ατομικά, αλλά θα εμφανίζονται ανά δυάδες μπροστά στους τρεις κριτές.

Δείτε επίσης: MasterChef: Ξεκινούν τα γυρίσματα για τον 8ο κύκλο – Τι θα γίνει με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο;

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.