Από τη μια άκρη της Θεσσαονίκης στην άλλη σε 10 λεπτά: «Γέφυρα ζωής» από την ΕΛΑΣ για να μεταφερθεί βρέφος στο νοσοκομείο (video)

4 Ιανουαρίου, 2024


«Γέφυρα ζωής» έστησαν άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να μεταφερθεί βρέφος άμεσα στο νοσοκομείο.Λίγο πριν τις 11 το πρωί της Πέμπτης (4/1), ένας πατέρας κάλεσε το 100 προκειμένου να ζητήσει συνδρομή από αστυνομικούς, για να μεταφέρει το παιδί του άμεσα στο νοσοκομείο, με το αυτοκίνητό του.Δείτε επίσης τον αστυνομικό Βαγγέλη Μπαταρλή που έσωσε τρία ανήλικα από τον κακοπ…

...οιητικό τους πατέρα.Ξεκινώντας από την οδό Μοναστηρίου, στο ύψος του ξενοδοχείου Grand Hotel Palace, αστυνομικοί της ομάδας «Ζ» και περιπολικά της Ελληνικής Αστυνομίας, σε άριστη συνεννόηση με το κέντρο της Άμεσης Δράσης και τον εκφωνητή του Κέντρου Επιχειρήσεων της ΕΛ.ΑΣ., «άνοιξαν»...

«Γέφυρα ζωής» έστησαν άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να μεταφερθεί βρέφος άμεσα στο νοσοκομείο.

Λίγο πριν τις 11 το πρωί της Πέμπτης (4/1), ένας πατέρας κάλεσε το 100 προκειμένου να ζητήσει συνδρομή από αστυνομικούς, για να μεταφέρει το παιδί του άμεσα στο νοσοκομείο, με το αυτοκίνητό του.

Δείτε επίσης τον αστυνομικό Βαγγέλη Μπαταρλή που έσωσε τρία ανήλικα από τον κακοποιητικό τους πατέρα.

Ξεκινώντας από την οδό Μοναστηρίου, στο ύψος του ξενοδοχείου Grand Hotel Palace, αστυνομικοί της ομάδας «Ζ» και περιπολικά της Ελληνικής Αστυνομίας, σε άριστη συνεννόηση με το κέντρο της Άμεσης Δράσης και τον εκφωνητή του Κέντρου Επιχειρήσεων της ΕΛ.ΑΣ., «άνοιξαν» τον δρόμο στο Ι.Χ. αυτοκίνητο, στο οποίο βρισκόταν το παιδάκι, για να μεταφερθεί στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο σε λιγότερο από 15 λεπτά.

Δείτε το βίντεο

Θάνατος βρέφους στην Πτολεμαΐδα: Οι γονείς καταγγέλλουν ότι είχαν πάει δυο φορές στο νοσοκομείο και τους έδιωχναν!

Σοκαρισμένοι οι γονείς από την Πτολεμαΐδα με τον θάνατο του 15 μηνών βρέφους τους, καταγγέλλουν πως επισκέφτηκαν το Μποδοσάκειο Νοσοκομείο δύο φορές τις τελευταίες μέρες.

Σύμφωνα με πηγές από το περιβάλλον της οικογένειας που επικαλείται το Mega, οι γονείς είχαν μεταφέρει το βρέφος στο νοσοκομείο την Πρωτοχρονιά με υψηλό πυρετό, αλλά οι γιατροί τους είπαν να επιστρέψουν στο σπίτι. Την επόμενη μέρα, το πρωί της Τρίτης (2/1), οι γονείς μετέφεραν ξανά το παιδί στο νοσοκομείο επειδή ένιωθε αδιαθεσία και ο πυρετός δεν υποχωρούσε, και εκεί όμως οι γιατροί δεν έκριναν απαραίτητη τη νοσηλεία του, με αποτέλεσμα να επιστρέψει ξανά στο σπίτι. Όμως, η κατάστασή του χειροτέρεψε λίγες ώρες αργότερα, όταν και κατέληξε.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.