Γιώργος Λιάγκας – Snik: Τέλος στην κόντρα τους – Μαζί και χαμογελαστοί στο ίδιο τραπέζι (Φωτογραφία)

4 Ιανουαρίου, 2024


Δύο πρόσωπα που αντάλλαζαν δημόσια ”πυρά” – ο Γιώργος Λιάγκας και ο Snik – φαίνεται πως συμφιλιώθηκαν δίνοντας τέλος στην κόντρα τους και στις διαφορές, που είχαν (δείτε εδώ τα έντονα σχόλια του παρουσιαστή στο Πρωινό).Ο τράπερ και ο δημοσιογράφος βρέθηκαν το βράδυ της Τετάρτης 3/1 στο ίδιο μαγαζί με τη Νατάσα Θεοδωρίδου να είναι στην παρέα του Λιάγκα – μάλλον ως συνδετικός κρίκος. Μέσα λοιπόν α…

...πό το instagram δημοσιεύτηκε μια κοινή φωτογραφία Λιάγκα και Snik με τους δύο να ποζάρουν χαμογελώντας.Η ατμόσφαιρα στην παρέα έδειχνε να είναι ανεβασμένη! Όπως μάλιστα έγραψε ο δημοσιογράφος και ο τράπερ στα insta stories του ''η κόντρα τους έληξε'' επομένως είχαν έναν παραπάνω λόγο να...

Δύο πρόσωπα που αντάλλαζαν δημόσια ”πυρά” – ο Γιώργος Λιάγκας και ο Snik – φαίνεται πως συμφιλιώθηκαν δίνοντας τέλος στην κόντρα τους και στις διαφορές, που είχαν (δείτε εδώ τα έντονα σχόλια του παρουσιαστή στο Πρωινό).

Ο τράπερ και ο δημοσιογράφος βρέθηκαν το βράδυ της Τετάρτης 3/1 στο ίδιο μαγαζί με τη Νατάσα Θεοδωρίδου να είναι στην παρέα του Λιάγκα – μάλλον ως συνδετικός κρίκος. Μέσα λοιπόν από το instagram δημοσιεύτηκε μια κοινή φωτογραφία Λιάγκα και Snik με τους δύο να ποζάρουν χαμογελώντας.

Η ατμόσφαιρα στην παρέα έδειχνε να είναι ανεβασμένη! Όπως μάλιστα έγραψε ο δημοσιογράφος και ο τράπερ στα insta stories του ”η κόντρα τους έληξε” επομένως είχαν έναν παραπάνω λόγο να γελάνε και να διασκεδάζουν.

Η κοινή φωτογραφία του Snik με τον Γιώργο Λιάγκα

«Το λήξαμε και αυτό», έγραψε ο Γιώργος Λιάγκας και ο Snik από τη μεριά του: «Beef ended».

Γιώργος Λιάγκας - Snik - Συμφιλίωση

Πως ξεκίνησαν όλα

Το πρωί της Δευτέρας (31/1/22), η Φαίη Σκορδά είχε σχολιάσει στο Πρωινό την κόντρα που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στον Snik και τον Light, με την παρουσιάστρια να κάνει λόγο για τα λάθος πρότυπα που προβάλλονται στα παιδιά.

Οι δυο τράπερς ήρθαν σε αντιπαράθεση στα social media και μάλιστα δε δίστασαν να δώσουν ραντεβού προκειμένου να πλακωθούν στο ξύλο, κάτι που φάνηκε απαράδεκτο στην ομάδα του Πρωινού. Ο Γιώργος Λιάγκας από τη μεριά του πάντως είχε σχολιάσει, πως κατά πάσα πιθανότητα είναι στημένο.

«Θέλω να πω κάτι. Στην Αμερική που έχει ξεκινήσει αυτό το είδος μουσικής υπάρχει γκέτο, ρατσισμός, άλλα πράγματα που δεν υπάρχουν εδώ για να μιμούνται λεξιλόγιο και συμπεριφορές. Είναι ένας άλλος τρόπος ζωής εκεί, υπαρκτός, που έτσι γεννήθηκε αυτή η μουσική και είναι άλλη η ζωή μας εδώ. Άσε το λεξιλόγιο.

Είναι δυνατόν να επιτρέπονται αυτά; Τους ακολουθούν τα παιδιά. Δεν έχει πλάκα. Δεν υπάρχουν υπεύθυνοι του youtube στην Ελλάδα; Αυτά λοιπόν τι πρότυπα είναι;… Και κακώς το παίζουμε, γιατί αυτοί μετά ξαναβγαίνουν και λένε. Εγώ δεν το λέω επί προσωπικού, το λέω σε ένα γενικότερο πλαίσιο για τα παιδιά που ακολουθούν» είχε πει μεταξύ άλλων η Φαίη Σκορδά.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.