«Αεροχείμαρρος» Θοδωρής Κολυδάς: «Μετά τις 10/1 έρχονται χιόνια! Προ των πυλών δύο ψυχρά κύματα» (photo)

4 Ιανουαρίου, 2024


«Αεροχείμαρρος» η πρόγνωση του Θοδωρή Κολυδά για την εξέλιξη του καιρού καθώς σύμφωνα με τον μετεωρολόγο μετά τις 10/1 έρχονται χιόνια και προ των πυλών είναι δύο ψυχρά κύματα. Επίσης, ιδιαίτερα προβληματισμένος εμφανίστηκε ο Τάσος Αρνιακός στην σημερινή πρόγνωση για την εξέλιξη του καιρού.Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει ο μετεωρολόγος της ΕΜΥ, Θοδωρής Κολυδάς, μετά το Σαββατοκύριακο ξεκινά η πτώση τη…

...δωρής Κολυδάς, μετά το Σαββατοκύριακο ξεκινά η πτώση της θερμοκρασίας, με σημείο καμπής για τιμές κάτω από τα κανονικά μετά τις 10 του μηνός. «Μάλιστα, ξεκινάνε και κάποιες βροχές από την επόμενη εβδομάδα, όχι όμως ιδιαίτερα σημαντικές», αναφέρει σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα...

«Αεροχείμαρρος» η πρόγνωση του Θοδωρή Κολυδά για την εξέλιξη του καιρού καθώς σύμφωνα με τον μετεωρολόγο μετά τις 10/1 έρχονται χιόνια και προ των πυλών είναι δύο ψυχρά κύματα. Επίσης, ιδιαίτερα προβληματισμένος εμφανίστηκε ο Τάσος Αρνιακός στην σημερινή πρόγνωση για την εξέλιξη του καιρού.

Η ανάρτηση του Θοδωρή Κολυδά για την εξέλιξη του καιρού

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει ο μετεωρολόγος της ΕΜΥ, Θοδωρής Κολυδάς, μετά το Σαββατοκύριακο ξεκινά η πτώση της θερμοκρασίας, με σημείο καμπής για τιμές κάτω από τα κανονικά μετά τις 10 του μηνός. «Μάλιστα, ξεκινάνε και κάποιες βροχές από την επόμενη εβδομάδα, όχι όμως ιδιαίτερα σημαντικές», αναφέρει σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα Χ.

Αμετάκλητη πρόγνωση από τον Κλέαρχο Μαρουσάκη – Ντύνεται στα «λευκά» ο Γενάρης

Σταδιακή επιδείνωση του καιρού από τις επόμενες ημέρες, με πτώση της θερμοκρασίας και βροχές αναμένονται τις επόμενες ημέρες, σύμφωνα με την πρόγνωση του μετεωρολόγου του OPEN Κλέαρχου Μαρουσάκη.

Με την ευκαιρία, δείτε την πρόγνωση του Γιώργου Τσατραφύλλια για την αλλαγή του καιρού μετά τις 10 Ιανουαρίου.

Στην εκτίμησή του για τον Ιανουάριο, ο μετεωρολόγος εκτιμά πως το διάστημα 16 έως 23 Ιανουαρίου, ο Γενάρης θα δείξει τα «δόντια» του με χιονοπτώσεις που ενδεχομένως να επεκταθούν σε χαμηλά υψόμετρα, αλλά και με σοβαρή πτώση της θερμοκρασίας.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.