Με 16 λέξεις τα είπα όλα: Viral η ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα για το «κοριτσάκι στο πλευρό του Χάρη Δούκα» (photo)

4 Ιανουαρίου, 2024


Με μια παρέμβαση που ήδη έχει «χειροκροτηθεί» από χιλιάδες κόσμου, η Έλενα Ακρίτα πήρε θέση για το θέμα που δημιουργήθηκε με την κόρη της Νάνσυς Ζαμπέτογλου και του Νάσου Γαλακτερού, Σοφία, που εμφανίστηκε δίπλα στον Χάρη Δούκα την Πρωτοχρονιά, ξεκαθαρίζοντας πολύ απλά πως… δεν είναι αυτό το θέμα.Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην ανάρτησή της απάντησε σε κάθε ρατσιστικό σχόλιο που γράφτηκε ή ειπώθηκε γι…

...α το συγκεκριμένη εικόνα, τονίζοντας: «Δεν ντρεπόμαστε για λογαριασμό τους: γιατί δεν είμαστε σαν αυτούς, γιατί θα γίνουμε ποτέ σαν αυτούς».Viral η ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα για το «κοριτσάκι στο πλευρό του Χάρη Δούκα»«Το όμορφο κοριτσάκι που αγκαλιάζει ο Χάρης Δούκας – Εκλεγμένος...

Με μια παρέμβαση που ήδη έχει «χειροκροτηθεί» από χιλιάδες κόσμου, η Έλενα Ακρίτα πήρε θέση για το θέμα που δημιουργήθηκε με την κόρη της Νάνσυς Ζαμπέτογλου και του Νάσου Γαλακτερού, Σοφία, που εμφανίστηκε δίπλα στον Χάρη Δούκα την Πρωτοχρονιά, ξεκαθαρίζοντας πολύ απλά πως… δεν είναι αυτό το θέμα.

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην ανάρτησή της απάντησε σε κάθε ρατσιστικό σχόλιο που γράφτηκε ή ειπώθηκε για το συγκεκριμένη εικόνα, τονίζοντας: «Δεν ντρεπόμαστε για λογαριασμό τους: γιατί δεν είμαστε σαν αυτούς, γιατί θα γίνουμε ποτέ σαν αυτούς».

Viral η ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα για το «κοριτσάκι στο πλευρό του Χάρη Δούκα»

«Το όμορφο κοριτσάκι που αγκαλιάζει ο Χάρης Δούκας – Εκλεγμένος Δήμαρχος Αθηναίων χτες στην πρωτοχρονιάτικη γιορτή στο #Σύνταγμα, στοχοποιήθηκε άγρια από το βούρκο του Διαδικτύου.

Αυτό το σίχαμα των συγκαμένων εγκεφάλων, αυτό το έμεσμα των ακροδεξιών απορριμμάτων, το κρέμασε στα μανταλάκια αδιαφορώντας για την ψυχούλα του.

Δεν ενδιαφέρει κανέναν ότι τελικά δεν είναι παλαιστινιάκι. Και δεν ενδιαφέρει κανέναν ότι είναι η κόρη του Νάσου και της Νανσυ.

Αυτό που ενδιαφέρει είναι ότι ένα παιδί, ένα ανήλικο παιδί έγινε βορά στην αναλγησία τους.

Δεν ντρεπόμαστε για λογαριασμό τους: γιατί δεν είμαστε σαν αυτούς, γιατί θα γίνουμε ποτέ σαν αυτούς τους κακομοίρηδες».


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.