Survivor spoiler 2024: Αυτοί είναι ΟΛΟΙ οι Μαχητές! Ονόματα, ηλικίες και επαγγέλματα (Video)

4 Ιανουαρίου, 2024


Survivor spoiler 2024: Αυτοί είναι ΟΛΟΙ οι Μαχητές! Ονόματα, ηλικίες και επαγγέλματα. Συγκεκριμένα, το 2ο μέρος του αφιερώματος στο Survivor 2024 και συγκεκριμένα τους παίκτες του παρουσίασε η εκπομπή της Φαίης Σκορδά. Σειρά είχε η παρουσίαση των Μαχητών που πέταξαν για τον Άγιο Δομίνικο. Ποιοι είναι οι Μαχητές του νέου κύκλου του ριάλιτι; Παράλληλά, δείτε εδώ την τελευταία ανάρτηση της Κατερίνας …

...Δαλάκα από τον Άγιο Δομίνικο!Survivor 2024 παίκτες: Οι άντρες ΜαχητέςΆγγελος Γεωργουδάκης, 21 ετών, από το Αίγιο, δύτης και καθηγητής πολεμικών τεχνών. «Το Survivor είναι η ίδια μου η ζωή, απλώς είπα να αλλάξω τοποθεσία. Μετά τη θητεία μου στις Ειδικές Δυνάμεις ήθελα μια νέα πρόκληση.. Στόχος...

Survivor spoiler 2024: Αυτοί είναι ΟΛΟΙ οι Μαχητές! Ονόματα, ηλικίες και επαγγέλματα. Συγκεκριμένα, το 2ο μέρος του αφιερώματος στο Survivor 2024 και συγκεκριμένα τους παίκτες του παρουσίασε η εκπομπή της Φαίης Σκορδά. Σειρά είχε η παρουσίαση των Μαχητών που πέταξαν για τον Άγιο Δομίνικο. Ποιοι είναι οι Μαχητές του νέου κύκλου του ριάλιτι; Παράλληλά, δείτε εδώ την τελευταία ανάρτηση της Κατερίνας Δαλάκα από τον Άγιο Δομίνικο!

Survivor 2024 παίκτες: Οι άντρες Μαχητές

Άγγελος Γεωργουδάκης, 21 ετών, από το Αίγιο, δύτης και καθηγητής πολεμικών τεχνών. «Το Survivor είναι η ίδια μου η ζωή, απλώς είπα να αλλάξω τοποθεσία. Μετά τη θητεία μου στις Ειδικές Δυνάμεις ήθελα μια νέα πρόκληση.. Στόχος μου η πρώτη θέση, δεν είμαι καν εδώ ούτε για τη δεύτερη. Έχω εκπαιδευτεί για την κορυφή. Με φοβίζει να έρθω σε αντιπαράθεση με συμπαίκτες που δεν είναι ντόμπροι».

Rob James Seymour, 28 ετών, οργανωτής events. «Θέλω να είμαι ένα με τη φύση και θέλω να δω τα όριά μου. Στόχος μου να περάσω καλά. Μου το έχουν πει ότι είμαι σωσίας του Φραγκολιά».

Σταμάτης Ταλαδιανός, 32 ετών, ο Σκοπελίτης που σας παρουσιάσαμε με την ομοιότητα με τον Can Yaman, ιδιοκτήτης εστιατορίου. «Είναι ένα σόου που μου αρέσει πάρα πολύ. Πιστεύω ότι θα μπορέσω να εξελιχθώ σαν Σταμάτης, να ξεπεράσω τα όριά μου, αντίπαλός μου ο εαυτός μου. Υπάρχει ένα έπαθλο που όλοι το έχουμε στο βάθος του μυαλού μας».

Φάνης Μπολέτσης, 27 ετών, ασχολείται με την εστίαση. «Με εξιτάρει να ξεπεράσω τις φοβίες μου. Είναι κάτι που μου ταιριάζει απόλυτα. Θα δυσκολευτώ στον ύπνο».

Γιάννης Περπατάρης, 34 ετών, ελαιοπαραγωγός και ασχολείται και με την εστίαση. «Θέλω να δοκιμάσω τον εαυτό μου. Με φοβίζει η πείνα όχι κάτι άλλο. Στόχος μου ο τελικός. Δεν έχω σχέση».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.