Survivor 2024: Νέοι και πολύ γuμνασμένοι – Αυτή είναι η ομάδα των μαχητών που θα δούμε στο ριάλιτι

3 Ιανουαρίου, 2024


Ημέρα αναχώρησης ήταν η σημερινή, Τρίτη 2/12 για τους παίκτες που θα λάβουν μέρος στο Survivor 2024 καθώς διάσημοι και μαχητές βρέθηκαν στο Ελευθέριος Βενιζέλος ταξιδεύοντας με προορισμό τους τη ζούγκλα του Άγιου Δομίνικου.Η εκπομπή του Fay’s Time εξασφάλισε πλάνα για πρώτη φορά από την ομάδα των μαχητών, οι οποίοι δεν είναι γνωστοί στο ευρύ κοινό! Όπως βλέπουμε πρόκειται για μια ομάδα νέων και φ…

...ρέσκων παιδιών με ιδιαίτερες προσωπικότητες, που θα μας απασχολήσουν το επόμενο διάστημα.Δείτε επίσης: Αγαπημένος παίκτης ακύρωσε στο παρά πέντε το ταξίδι για Άγιο Δομίνικο - Εκτός ριάλιτι...Η ομάδα των μαχητών του Survivor 2024Η παραγωγή φρόντισε να συγκεντρώσει όλους τους μαχητές...

Ημέρα αναχώρησης ήταν η σημερινή, Τρίτη 2/12 για τους παίκτες που θα λάβουν μέρος στο Survivor 2024 καθώς διάσημοι και μαχητές βρέθηκαν στο Ελευθέριος Βενιζέλος ταξιδεύοντας με προορισμό τους τη ζούγκλα του Άγιου Δομίνικου.

Η εκπομπή του Fay’s Time εξασφάλισε πλάνα για πρώτη φορά από την ομάδα των μαχητών, οι οποίοι δεν είναι γνωστοί στο ευρύ κοινό! Όπως βλέπουμε πρόκειται για μια ομάδα νέων και φρέσκων παιδιών με ιδιαίτερες προσωπικότητες, που θα μας απασχολήσουν το επόμενο διάστημα.

Δείτε επίσης: Αγαπημένος παίκτης ακύρωσε στο παρά πέντε το ταξίδι για Άγιο Δομίνικο – Εκτός ριάλιτι…

Η ομάδα των μαχητών του Survivor 2024

Η παραγωγή φρόντισε να συγκεντρώσει όλους τους μαχητές στα γραφεία της Ατζούν Μίντια κόβοντας βασιλόπιτα λίγο μετά την αλλαγή του χρόνου. Να τονίσουμε εδώ, πως για την ώρα το κλίμα ανάμεσα στους παίκτες είναι πολύ καλό…Θα ανατραπεί άραγε αυτό στη συνέχεια; Και αν ναι, θα συμβεί σύντομα; Εδώ είμαστε και θα τα δούμε όλα!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.