Survivor: Οι επώνυμες που πάνε Άγιο Δομίνικο – Η αγάπη τους για τα ριάλιτι και η προσωπική ζωή

3 Ιανουαρίου, 2024


Οι διάσημες κυρίες του ριάλιτι επιβίωσης δεν θα περάσουν απαρατήρητες…Η αντίστροφη μέτρηση για το «Survivor» έχει ξεκινήσει και πέντε εκρηκτικές επώνυμες βρίσκονται ήδη στον Άγιο Δομίνικο. Κατερίνα Δαλάκα, Ασημίνα Χατζηανδρέου, Όλγα Πηλιάκη, Μαρία Αντωνά, Κρίστη Καθάργια, θα επιδείξουν τις αγωνιστικές τους ικανότητες, τη στρατηγική τους και θα προσπαθήσουν να φτάσουν όσο πιο μακριά… γίνεται στο πα…

... στο παιχνίδι.Παλιές γνώριμες του ριάλιτι επιβίωσης είναι η Κατερίνα Δαλάκα και η Ασημίνα Χατζηανδρέου. Δυνατές αγωνιστικά, αποβλήθηκαν στον all star κύκλο και τώρα επιστρέφουν να πάρουν τη ρεβάνς. Η Κατερίνα, αθλήτρια στίβου, που έχει μάθει να μάχεται και έχει ξεχωρίσει για τον...

Οι διάσημες κυρίες του ριάλιτι επιβίωσης δεν θα περάσουν απαρατήρητες…

Η αντίστροφη μέτρηση για το «Survivor» έχει ξεκινήσει και πέντε εκρηκτικές επώνυμες βρίσκονται ήδη στον Άγιο Δομίνικο. Κατερίνα Δαλάκα, Ασημίνα Χατζηανδρέου, Όλγα Πηλιάκη, Μαρία Αντωνά, Κρίστη Καθάργια, θα επιδείξουν τις αγωνιστικές τους ικανότητες, τη στρατηγική τους και θα προσπαθήσουν να φτάσουν όσο πιο μακριά… γίνεται στο παιχνίδι.

Παλιές γνώριμες του ριάλιτι επιβίωσης είναι η Κατερίνα Δαλάκα και η Ασημίνα Χατζηανδρέου. Δυνατές αγωνιστικά, αποβλήθηκαν στον all star κύκλο και τώρα επιστρέφουν να πάρουν τη ρεβάνς. Η Κατερίνα, αθλήτρια στίβου, που έχει μάθει να μάχεται και έχει ξεχωρίσει για τον δυναμισμό της, βρίσκεται σε μία φάση της ζωής της που λατρεύει τις αλλαγές. Όπως είχε δηλώσει η ίδια: «Η μετά Survivor εποχή με βρίσκει πίσω στην Κατερίνη, εδώ και ενάμιση-δύο μήνες περίπου. Έχω βρει την ησυχία μου. Μακριά από την πόλη της Αθήνας και την τρέλα που επικρατεί εκεί, κάτι που χρειαζόμουν και είμαι χαρούμενη για αυτό».

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου, ή αλλιώς «βουνό» όπως την χαρακτηρίζουν οι δικοί της λόγω της δύναμης που έχει, δοκιμάζει ξανά τον εαυτό της στο ριάλιτι ενώ αφήνει πίσω της ένα σημαντικό κεφάλαιο της ζωής της, τη σχέση της με τον Χρήστο Δάντη. «Θα μου λείψει η τρελάρα σου “τρελάρα μου” καλό ταξίδι, καλή δύναμη, και να το απολαύσεις! Μην ξεχνάς! Ξέρεις εσύ», ανέφερε στην ανάρτησή του ο καλλιτέχνης.

Μία ακόμη αθλήτρια, που θα βρεθεί στους στίβους μάχης, είναι η Όλγα Πηλιάκη. Συμμετείχε στους Ολυμπιακούς αγώνες του 2008 στο Πεκίνο, όπου η ομάδα ανσάμπλ κατετάγη 9η, ενώ έχει συμμετάσχει σε παγκόσμια πρωταθλήματα. Το μεγαλύτερο μετάλλιο της ζωής της, όμως, είναι η οικογένεια που έχει φτιάξει με τον Στέλιο Χανταμπάκη. Η Όλγα έχει βρεθεί και στο «Nomads», το 2017, καταφέρνοντας να εντυπωσιάσει με το σώμα της και την αγωνιστικότητά της.

Μία ενδιαφέρουσα άφιξη στις παραλίες του ριάλιτι είναι η Κρίστη Καθάργια. Ψυχολόγος στο επάγγελμα, με εντυπωσιακή εμφάνιση και αίσθηση του χιούμορ, συστήθηκε στο ευρύ κοινό μέσα από το ριάλιτι «Asia Express» του STAR αλλά και λόγω του γάμου της με τον Γιώργο Μαυρίδη. Η ξανθιά καλλονή έχει έναν γιο, η μεγάλη της αδυναμία, που είναι η απόλυτη προτεραιότητα. «Έκλαψα πολύ τις τελευταίες ώρες που αποχωρίστηκα τον γιό μου, αλλά το έχουμε ξανακάνει πρόσφατα, οπότε θα το συνηθίσουμε. Οι πρώτες μέρες είναι λίγο δύσκολες», δήλωσε στο αεροδρόμιο πριν φύγει για Άγιο Δομίνικο.

Η Μαρία Αντωνά συμπληρώνει τη λίστα με τις celebrities. Παρουσιάστρια, που έχει περάσει από ομάδες διάφορων εκπομπών, η μελαχρινή περσόνα έχει απασχολήσει ιδιαίτερα λόγω της σχέσης της με τον Άρη Σοϊλέδη. Αυτή τη φορά, επιβιβάστηκε εκείνη στο αεροπλάνο για Άγιο Δομίνικο αφήνοντας πίσω τον αγαπημένο της. Βέβαια, ευελπιστεί να βρεθεί και αυτός στο πρότζεκτ!

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.