Survivor spoiler 2024: Η Σάσα Μπάστα μπαίνει στο ριάλιτι! «Πώς αισθάνεστε που θα με δείτε στον Άγιο Δομίνικο; Όλα τέλεια!» (Video)

3 Ιανουαρίου, 2024


Survivor spoiler 2024: Συνάντηση στα γραφεία της Acun Medya στην Αθήνα είχε η Σάσα Μπάστα, της οποίας το όνομα είχε ακουστεί για το Survivor 2024 αλλά δεν την είδαμε στα πλάνα με το πρώτο γκρουπ Διασήμων που αναχώρησε για τον Άγιο Δομίνικο.Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «Πρωινού Σουσού» ετοιμάζει ετοιμάζει τελικά βαλίτσες για το εξωτικό νησί. Στις δηλώσεις που έκανε στην κάμερα της εκπομπής φάνηκε μάλ…

�σί. Στις δηλώσεις που έκανε στην κάμερα της εκπομπής φάνηκε μάλλον ευχαριστημένη, λέγοντας με νόημα: «Με πετύχατε με τον κουραμπιέ στο στόμα. Εσείς πώς αισθάνεστε που θα με δείτε στον Άγιο Δομίνικο; Όλα τέλεια!».ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩΤο διαβάσαμε εδώ

Survivor spoiler 2024: Συνάντηση στα γραφεία της Acun Medya στην Αθήνα είχε η Σάσα Μπάστα, της οποίας το όνομα είχε ακουστεί για το Survivor 2024 αλλά δεν την είδαμε στα πλάνα με το πρώτο γκρουπ Διασήμων που αναχώρησε για τον Άγιο Δομίνικο.

«Πώς αισθάνεστε που θα με δείτε στον Άγιο Δομίνικο; Όλα τέλεια!»

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «Πρωινού Σουσού» ετοιμάζει ετοιμάζει τελικά βαλίτσες για το εξωτικό νησί. Στις δηλώσεις που έκανε στην κάμερα της εκπομπής φάνηκε μάλλον ευχαριστημένη, λέγοντας με νόημα: «Με πετύχατε με τον κουραμπιέ στο στόμα. Εσείς πώς αισθάνεστε που θα με δείτε στον Άγιο Δομίνικο; Όλα τέλεια!».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.