Σε κλειστό οικογενειακό κύκλο το μνημόσυνο του Βασίλη Καρρά, 9 μέρες μετά τον θάνατό του

2 Ιανουαρίου, 2024


Ο Βασίλης Καρράς έφυγε από τη ζωή στις 24 Δεκεμβρίου, μετά από μία μεγάλη μάχη που έδωσε για τα κρατηθεί στη ζωή λόγω των προβλημάτων υγείας που αντιμετώπιζε. Η κηδεία του πραγματοποιήθηκε σε βαρύ κλίμα, λίγες ημέρες αργότερα, με πλήθος διάσημων να κλαίνε και να οδύρονται πάνω από το φέρετρό του, πέρα από την σύζυγο και την κόρη του.Σύμφωνα με την εκπομπή του ALPHA, Super Κατερίνα, μάλιστα, σύντομ…

...α θα πραγματοποιηθεί και το μνημόσυνο για τις 9 μέρες μετά τον θάνατό του και το ρεπορτάζ αναφέρει πως σε αυτό δεν θα υπάρχουν κάμερες, αλλά ούτε και πολύς κόσμος, αφού επιθυμία της οικογένειας είναι αυτό να συμβεί σε κλειστό οικογενειακό κύκλο.Διαβάστε περισσότερες λεπτομέρειες...

Ο Βασίλης Καρράς έφυγε από τη ζωή στις 24 Δεκεμβρίου, μετά από μία μεγάλη μάχη που έδωσε για τα κρατηθεί στη ζωή λόγω των προβλημάτων υγείας που αντιμετώπιζε. Η κηδεία του πραγματοποιήθηκε σε βαρύ κλίμα, λίγες ημέρες αργότερα, με πλήθος διάσημων να κλαίνε και να οδύρονται πάνω από το φέρετρό του, πέρα από την σύζυγο και την κόρη του.

Σύμφωνα με την εκπομπή του ALPHA, Super Κατερίνα, μάλιστα, σύντομα θα πραγματοποιηθεί και το μνημόσυνο για τις 9 μέρες μετά τον θάνατό του και το ρεπορτάζ αναφέρει πως σε αυτό δεν θα υπάρχουν κάμερες, αλλά ούτε και πολύς κόσμος, αφού επιθυμία της οικογένειας είναι αυτό να συμβεί σε κλειστό οικογενειακό κύκλο.

Διαβάστε περισσότερες λεπτομέρειες στο Youweekly.gr.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.