Γιώργος Λιάγκας: «Το τζαμπουίτα έχει άλλη αξία…» – Με γνωστή influencer στο Ντουμπάι

2 Ιανουαρίου, 2024


Οι διακοπές των επωνύμων σε Ελλάδα και εξωτερικό για τις ημέρες της Πρωτοχρονιάς βρέθηκαν στο επίκεντρο της θεματολογίας των πρωινών εκπομπών, σήμερα στις 2 Ιανουαρίου. Ανάμεσά σε εκείνους που ταξίδεψαν για λίγες μέρες στο εξωτερικό με αυτή την αφορμή, ήταν και ο Γιώργος Λιάγκας, που βρέθηκε πρόσφατα στο Ντουμπάι και έκανε τις πρώτες του… βουτιές για το 2024, ενώ βγήκε φωτογραφίες με την Αλεξάνδ…

...ρα Παναγιώταρου και με τον Χάρη Σιανίδη. Αυτό δεν έμεινε ασχολίαστο στον αέρα του Happy Day.Δείτε επίσης: 2024: Από τη Θεσσαλονίκη μέχρι το Κατάρ ή την Αυστραλία - Πού άλλαξαν χρόνο οι Έλληνες celebritiesΗ Τίνα Μεσσαροπούλου συγκεκριμένα έβαλε στο στόχαστρο τον παρουσιαστή του «Πρωινού»...

Οι διακοπές των επωνύμων σε Ελλάδα και εξωτερικό για τις ημέρες της Πρωτοχρονιάς βρέθηκαν στο επίκεντρο της θεματολογίας των πρωινών εκπομπών, σήμερα στις 2 Ιανουαρίου. Ανάμεσά σε εκείνους που ταξίδεψαν για λίγες μέρες στο εξωτερικό με αυτή την αφορμή, ήταν και ο Γιώργος Λιάγκας, που βρέθηκε πρόσφατα στο Ντουμπάι και έκανε τις πρώτες του… βουτιές για το 2024, ενώ βγήκε φωτογραφίες με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και με τον Χάρη Σιανίδη. Αυτό δεν έμεινε ασχολίαστο στον αέρα του Happy Day.

Δείτε επίσης: 2024: Από τη Θεσσαλονίκη μέχρι το Κατάρ ή την Αυστραλία – Πού άλλαξαν χρόνο οι Έλληνες celebrities

Η Τίνα Μεσσαροπούλου συγκεκριμένα έβαλε στο στόχαστρο τον παρουσιαστή του «Πρωινού» και το γεγονός ότι έκανε μία κίνηση για την οποία έχει κατακρίνει πολλούς άλλους στο παρελθόν. Όπως ανέφερε μεταξύ άλλων: «Η εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα είναι γραμμένη σήμερα. Έχει στήσει πολύ ωραία το σκηνικό, έχει φύγει από την Παρασκευή, όπου επίσης ήταν γραμμένη η εκπομπή, σήμερα έχει και γραμμένη συνέντευξη στον Νίκο Οικονομόπουλο, και πήγε στο Ντουμπάι, εκεί που κράζει τους υπόλοιπους που πάνε».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.