Ξεσάλωσε η Όλγα Τρέμη: Ξέφρενο τσιφτετέλι της δημοσιογράφου! Μαγνήτισε τα βλέμματα των θαμώνων με το λίκνισμά της (Video)

2 Ιανουαρίου, 2024


Ξεσάλωσε η Όλγα Τρέμη με την δημοσιογράφου να χορεύει ένα ξέφρενο τσιφτετέλι σε γνωστό νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο Χρήστος Νικολόπουλος και ο Στέλιος Διονυσίου. Παράλληλα, τα έδωσε όλα η Πηγή Δεβετζή καθώς με το αισθησιακό τσιφτετέλι της “έτριξε” τα πατώματα.Η εκπομπή «Happy Day», πρόβαλλε το πρωί της Τρίτης 2/1, ένα βίντεο, με την παρουσιάστρια ειδήσεων να χορεύει τσιφτετέλι στην πίστα το…

υ μαγαζιού, μαγνητίζοντας τα βλέμματα των θαμώνων. Η Όλγα Τρέμη λικνίστηκε στους ήχους του τραγούδι «Σαλονικιός», την ερμηνεία φυσικά του οποίοι ανέλαβε ο Στέλιος Διονυσίου.Δείτε στο παρακάτω βίντεο το ξέφρενο τσιφτετέλι της Όλγας ΤρέμηΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩΤο διαβάσαμε εδώ

Ξεσάλωσε η Όλγα Τρέμη με την δημοσιογράφου να χορεύει ένα ξέφρενο τσιφτετέλι σε γνωστό νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο Χρήστος Νικολόπουλος και ο Στέλιος Διονυσίου. Παράλληλα, τα έδωσε όλα η Πηγή Δεβετζή καθώς με το αισθησιακό τσιφτετέλι της “έτριξε” τα πατώματα.

Η εκπομπή «Happy Day», πρόβαλλε το πρωί της Τρίτης 2/1, ένα βίντεο, με την παρουσιάστρια ειδήσεων να χορεύει τσιφτετέλι στην πίστα του μαγαζιού, μαγνητίζοντας τα βλέμματα των θαμώνων. Η Όλγα Τρέμη λικνίστηκε στους ήχους του τραγούδι «Σαλονικιός», την ερμηνεία φυσικά του οποίοι ανέλαβε ο Στέλιος Διονυσίου.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο το ξέφρενο τσιφτετέλι της Όλγας Τρέμη

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.