Απανωτά χτυπήματα στην Ιαπωνία: Στις φλόγες αεροσκάφος της Japan Airlines στο αεροδρόμιο του Τόκιο (video)

2 Ιανουαρίου, 2024


Στις φλόγες τυλίχθηκε αεροσκάφος της Japan Airlines, στο αεροδρόμιο Haneda του Τόκιο, λίγο μετά τον φονικό σεισμό με τους δεκάδες νεκρούς.Προς το παρόν, δεν είναι γνωστά τα αίτια της πυρκαγιάς, ούτε αν υπάρχουν τραυματίες ούτε αν πρόλαβαν όλοι οι επιβάτες και το πλήρωμα να βγουν από το αεροσκάφος. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, μετέφερε περίπου 367 επιβάτες.Βίντεο ιαπωνικών ΜΜΕ δείχνουν πυ…

...ροσβέστες να μάχονται με την φωτιά, ενώ άλλα που κυκλοφορούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνουν το αεροσκάφος να προσγειώνεται και την ίδια στιγμή να σημειώνεται μια έκρηξη και να ξεσπάει πυρκαγιά. Άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι προσέκρουσε σε αεροσκάφος της ιαπωνικής...

Στις φλόγες τυλίχθηκε αεροσκάφος της Japan Airlines, στο αεροδρόμιο Haneda του Τόκιο, λίγο μετά τον φονικό σεισμό με τους δεκάδες νεκρούς.

Προς το παρόν, δεν είναι γνωστά τα αίτια της πυρκαγιάς, ούτε αν υπάρχουν τραυματίες ούτε αν πρόλαβαν όλοι οι επιβάτες και το πλήρωμα να βγουν από το αεροσκάφος. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, μετέφερε περίπου 367 επιβάτες.

Βίντεο ιαπωνικών ΜΜΕ δείχνουν πυροσβέστες να μάχονται με την φωτιά, ενώ άλλα που κυκλοφορούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνουν το αεροσκάφος να προσγειώνεται και την ίδια στιγμή να σημειώνεται μια έκρηξη και να ξεσπάει πυρκαγιά. Άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι προσέκρουσε σε αεροσκάφος της ιαπωνικής ακτοφυλακής.

Τραγικό το παιχνίδι της μοίρας στην Καλαμάτα: Η σύζυγος του Επαμεινώνδα Κωστέα βιντεοσκοπούσε την πτήση που τον σκότωσε

Τραγικές σκηνές εκτυλίσσονται από χθες το μεσημέρι 27.12.2023 στο σπίτι του Επισμηναγού Επαμεινώνδα Κωστέα που σκοτώθηκε στην Καλαμάτα μετά την πτώση αεροσκάφος. Το τραγικό παιχνίδι της μοίρας συνεχίστηκε με τη σύζυγό του να βιντεοσκοπεί την πτήση που τον σκότωσε.

Οι γονείς του άτυχου επισμηναγού στο χωριό Μεγάλη Μαντίνεια του Δήμου Δυτικής Μάνης δεν μπορούν να πιστέψουν τι έχει συμβεί. Χάθηκε μπροστά στα μάτια της συζύγου και των παιδιών του όταν συνετρίβη το εκπαιδευτικό αεροσκάφος.

«Προχθές μου λέει πατέρα αύριο κάνω την τελευταία μου πτήση, αλλά ήθελα με το Τ-2 όχι την τελευταία της ζωής του», τονίζει ο πατέρας του άτυχου πιλότου, Σωτήρης Κωστέας.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.