Θέμης Κανέλλος: Έχω πολλά να πω! Η Άννα Μαρία είναι πανούργα και χειριστική

1 Ιανουαρίου, 2021


Λίγες ώρες πριν έρθει το νέο έτος ο Θέμης Κανέλλος, ως youtuber, έκανε μια εκπομπή που ήταν αρκετά καυστικός σε όσα συνέβησαν μέσα στο Big Brother.Φαίνεται πως δεν μπορεί να πιστέψει την επιτυχία της …

...Ψυχαράκη και συνεχίζει με άσχημους χαρακτηρισμούς τις επιθέσεις εναντίον της.Αυτή τη φορά απαντώντας σε σχόλια έβγαλε όλη την κακιά του για την Άννα Μαρία.eval(ez_write_tag([[580,400],'alldaynews_gr-medrectangle-4','ezslot_0',114,'0','0']));Ετικέτες: Big BrotherΆννα Μαρία ΨυχαράκηΘέμης Κανέλλοςeval(ez_write_tag([[580,400],'alldaynews_gr-box-4','ezslot_1',115,'0','0']));eval(ez_write_tag([[250,250],'alldaynews_gr-banner-1','ezslot_14',116,'0','0']));eval(ez_write_tag([[250,250],'alldaynews_gr-banner-1','ezslot_15',116,'0','1']));Το...

Λίγες ώρες πριν έρθει το νέο έτος ο Θέμης Κανέλλος, ως youtuber, έκανε μια εκπομπή που ήταν αρκετά καυστικός σε όσα συνέβησαν μέσα στο Big Brother.

Φαίνεται πως δεν μπορεί να πιστέψει την επιτυχία της Ψυχαράκη και συνεχίζει με άσχημους χαρακτηρισμούς τις επιθέσεις εναντίον της.

Αυτή τη φορά απαντώντας σε σχόλια έβγαλε όλη την κακιά του για την Άννα Μαρία.


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.