Βαρύ πένθος για την Ελένη Καρακάση: Η σπαρακτική ανάρτηση στο Facebook που ραγίζει καρδιές

25 Οκτωβρίου, 2026


Πένθος για την Ελένη Καρακάση: Πέθανε η πεθερά της – Η ανάρτηση για το τελευταίο αντίοΜια δύσκολη οικογενειακή απώλεια αντιμετωπίζει η Ελένη Καρακάση, καθώς έφυγε από τη ζωή η πεθερά της, Χριστίνα Τσινιδέλου, σε ηλικία 77 ετών. Η ηθοποιός γνωστοποίησε την είδηση μέσω Facebook, κοινοποιώντας την αναγγελία της κηδείας.Η εκλιπούσα αφήνει πίσω της τον σύζυγό της, Ιωάννη, τα παιδιά και τα εγγόνια της, …

Πένθος για την Ελένη Καρακάση: Πέθανε η πεθερά της – Η ανάρτηση για το τελευταίο αντίο

Μια δύσκολη οικογενειακή απώλεια αντιμετωπίζει η Ελένη Καρακάση, καθώς έφυγε από τη ζωή η πεθερά της, Χριστίνα Τσινιδέλου, σε ηλικία 77 ετών. Η ηθοποιός γνωστοποίησε την είδηση μέσω Facebook, κοινοποιώντας την αναγγελία της κηδείας.

Η εκλιπούσα αφήνει πίσω της τον σύζυγό της, Ιωάννη, τα παιδιά και τα εγγόνια της, καθώς και συγγενείς και φίλους που θα συγκεντρωθούν για να την αποχαιρετήσουν.

Την Τρίτη 27 Οκτωβρίου η κηδεία

Σύμφωνα με την αναγγελία που δημοσίευσε η Ελένη Καρακάση, η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί την Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2026, στις 11:00 το πρωί, στον Ιερό Ναό Αγίου Γερασίμου, στο Κοιμητήριο Σχιστού.

Το τελευταίο αντίο θα πουν ο σύζυγός της, Ιωάννης, τα παιδιά της, Εμμανουήλ, Γεωργία, Δημήτριος και Ελένη, τα εγγόνια, τα αδέλφια, τα ανίψια και οι υπόλοιποι συγγενείς της.

Με την κοινοποίηση της αναγγελίας, η ηθοποιός ενημέρωσε όσους επιθυμούν να παρευρεθούν στην τελετή και να σταθούν στο πλευρό της οικογένειας.

Η γνωριμία με τον Δημήτρη Τσινιδέλο και η κοινή τους πορεία

Η Ελένη Καρακάση έχει μιλήσει σε συνεντεύξεις της για τον σύζυγό της, Δημήτρη Τσινιδέλο, και τη σχέση που έχουν χτίσει μέσα στα χρόνια.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 2001, όταν συμμετείχαν στο ίδιο μουσικό σχήμα. Η μουσική αποτέλεσε την αφορμή για να έρθουν κοντά, αρχικά ως φίλοι. Στη συνέχεια, η φιλία εξελίχθηκε σε ερωτiκή σχέση και στις 16 Ιανουαρίου 2006 παντρεύτηκαν, συμπληρώνοντας φέτος 20 χρόνια γάμου.

Σε παλαιότερη συνέντευξή της στο περιοδικό OK!, η ηθοποιός είχε εξηγήσει ότι η σύνδεσή τους στηρίχθηκε τόσο στα συναισθήματα όσο και στις κοινές αντιλήψεις τους.

«Πέρα από την αγάπη και τον έρωτα, ταιριάζαμε σε όλα. Στο πώς βλέπαμε τη ζωή, την τέχνη μας, στην αισθητική, στο τι είναι οικογένεια για εμάς», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά.

Η κοινή στάση απέναντι στην τέχνη και την οικογένεια υπήρξε, όπως είχε περιγράψει, σημαντικό στοιχείο της σχέσης τους από την αρχή.

«Ο Δημήτρης είναι ο άνθρωπος που στέκεται δίπλα μου σε όλες τις δυσκολίες»

Η Ελένη Καρακάση έχει αναφερθεί και στις απαιτήσεις μιας μακροχρόνιας σχέσης, επισημαίνοντας ότι η αγάπη χρειάζεται να συνοδεύεται από σεβασμό και προσπάθεια και από τους δύο συντρόφους.

Μιλώντας για τον γάμο της, είχε αναγνωρίσει πως υπήρξαν δύσκολες περίοδοι και κρίσεις. Ωστόσο, εξήγησε ότι οι δυο τους επέλεξαν να εξετάσουν όσα τους συνδέουν και να συνεχίσουν μαζί.

«Αυτό που μας κρατάει μαζί: τον σεβασμό, την αγάπη, καθώς και τη δουλειά που γίνεται και από τους δύο μας. Ο Δημήτρης είναι ο άνθρωπος που στέκεται δίπλα μου σε όλες τις δυσκολίες, έχουμε περάσει τις κρίσεις μας, αλλά κάναμε τον απολογισμό μας και είδαμε ότι αυτά που μας ενώνουν είναι πιο πολλά από αυτά που μας χωρίζουν».

Με αυτή την τοποθέτηση, η ηθοποιός είχε αναδείξει τον ρόλο της αλληλοστήριξης στην κοινή τους ζωή. Τώρα, η οικογένεια βιώνει το πένθος για τη Χριστίνα Τσινιδέλου και προετοιμάζεται για το τελευταίο αντίο την Τρίτη, στο Κοιμητήριο Σχιστού.


Το διαβάσαμε εδώ

Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.