Η συνάντηση του Αντώνη Ρέμου με τη μητέρα του Παντελή Παντελίδη μετά από 10 χρόνια – Τι της υποσχέθηκε

6 Σεπτεμβρίου, 2026


Μια ιδιαίτερα συγκινητική αποκάλυψη έκανε ο Αντώνης Ρέμος, μιλώντας ανοιχτά για τη σχέση του με την οικογένεια του Παντελή Παντελίδη και αποκαλύπτοντας μια πρόσφατη συνάντηση που φαίνεται πως δημιούργησε τις προϋποθέσεις για να κλείσουν παλιές πληγές και να ξεπεραστούν παρεξηγήσεις του παρελθόντος.Με αφορμή τη μεγάλη συναυλία για τη συμπλήρωση 30 χρόνων καλλιτεχνικής πορείας του στη Θεσσαλονίκη, ο…

Μια ιδιαίτερα συγκινητική αποκάλυψη έκανε ο Αντώνης Ρέμος, μιλώντας ανοιχτά για τη σχέση του με την οικογένεια του Παντελή Παντελίδη και αποκαλύπτοντας μια πρόσφατη συνάντηση που φαίνεται πως δημιούργησε τις προϋποθέσεις για να κλείσουν παλιές πληγές και να ξεπεραστούν παρεξηγήσεις του παρελθόντος.

Με αφορμή τη μεγάλη συναυλία για τη συμπλήρωση 30 χρόνων καλλιτεχνικής πορείας του στη Θεσσαλονίκη, ο δημοφιλής τραγουδιστής παραχώρησε εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στους δημοσιογράφους Θανάση Φουσκίδη και Εύη Σπανού.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, ο Αντώνης Ρέμος αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, σε ένα κεφάλαιο της ζωής του που εξακολουθεί να είναι ιδιαίτερα φορτισμένο.

Η τυχαία συνάντηση με την οικογένεια του Παντελή Παντελίδη

Ο Αντώνης Ρέμος αποκάλυψε πως πριν από λίγο καιρό βρέθηκε τυχαία στη Γλυφάδα με τη μητέρα του Παντελή Παντελίδη, Αθηνά, αλλά και με τα αδέλφια του αδικοχαμένου τραγουδιστή.

Όπως περιέγραψε, η συνάντηση δεν ήταν εύκολη από την πρώτη στιγμή. Η αμηχανία, αλλά και η ένταση που είχε δημιουργηθεί εξαιτίας όσων είχαν προηγηθεί όλα αυτά τα χρόνια, ήταν έντονα αισθητές.

Ωστόσο, στη συνέχεια η αμηχανία φαίνεται πως έδωσε τη θέση της στη συγκίνηση, καθώς οι δύο πλευρές αγκαλιάστηκαν και είχαν μια ειλικρινή συζήτηση για όσα είχαν μείνει μέχρι σήμερα στη μέση.

«Ήταν σοκαριστικό και άβολο στην αρχή αλλά μετά αγκαλιαστήκαμε σφιχτά. Μας αγκάλιασε η κυρία Αθηνά και την αγκαλιάσαμε κι εμείς», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αντώνης Ρέμος, περιγράφοντας τη στιγμή που βρέθηκε ξανά απέναντι από την οικογένεια του Παντελή Παντελίδη.

Μάλιστα, οι δύο πλευρές συμφώνησαν να συναντηθούν ξανά, ώστε να συζητήσουν όλα όσα έχουν συμβεί τα τελευταία χρόνια και να προσπαθήσουν να βάλουν τέλος στις παρεξηγήσεις που είχαν δημιουργηθεί.

«Συμφωνήσαμε ότι θα βρεθούμε για να μιλήσουμε και να αποκαταστήσουμε κάποιες παρεξηγήσεις», αποκάλυψε ο τραγουδιστής.

Η υπόσχεση του Ρέμου στη μητέρα του Παντελή

Ο Αντώνης Ρέμος αποκάλυψε παράλληλα πως έδωσε μια προσωπική υπόσχεση στη μητέρα του Παντελή Παντελίδη.

Η υπόσχεση αυτή συνδέεται άμεσα με τη μνήμη του αδικοχαμένου τραγουδιστή και με την επιθυμία να τιμηθεί όπως του αξίζει.

«Της έδωσα μια υπόσχεση: πολύ σύντομα, μόλις περάσει αυτή η χρονιά, να είμαστε καλά και αν διοργανώσουμε μια πολύ μεγάλη γιορτή για τον Παντελή», είπε χαρακτηριστικά ο Αντώνης Ρέμος.

Ο ίδιος δεν θέλησε να προχωρήσει σε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το τι ακριβώς σχεδιάζεται. Προτεραιότητα φαίνεται πως αποτελεί πρώτα η συζήτηση με την οικογένεια του Παντελή Παντελίδη και η αποκατάσταση των σχέσεων μεταξύ των δύο πλευρών.

Τα 30 χρόνια του Αντώνη Ρέμου στο τραγούδι

Ο Αντώνης Ρέμος συμπληρώνει φέτος 30 χρόνια παρουσίας στο ελληνικό τραγούδι και ετοιμάζεται να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη, τη γενέτειρά του, για μια μεγάλη συναυλία.

Η συναυλία είναι προγραμματισμένη για τις 12 Σεπτεμβρίου στη Νέα Παραλία, με ελεύθερη είσοδο.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του, ο τραγουδιστής έκανε μια αναδρομή στα πρώτα του βήματα και θυμήθηκε τη στιγμή που άκουσε για πρώτη φορά τη φωνή του στο ραδιόφωνο.

«Ήμουν στη Θεσσαλονίκη μέσα στο αυτοκίνητό μου, όταν άκουσα για πρώτη φορά στο ραδιόφωνο το πρώτο μου τραγούδι, το “Εμείς”, το ντουέτο με τη Μαντώ. Έκανα στην άκρη, άναψα ένα τσιγάρο -τότε κάπνιζα ακόμη-, έκλεισα τα μάτια για τρία λεπτά, άκουσα όλο το τραγούδι και απλά ονειρευόμουν», θυμήθηκε.

Τρεις δεκαετίες μετά, ο ίδιος παραδέχεται πως όταν ξεκινούσε την καλλιτεχνική του πορεία δεν μπορούσε ούτε να φανταστεί όσα θα ακολουθούσαν.

«Στην αφετηρία μου δεν τολμούσα καν να διανοηθώ τις συνεργασίες που πραγματοποιήθηκαν στην πορεία. Δεν τολμούσα να φανταστώ ότι θα τραγουδήσω με τη Μαρινέλλα, ότι θα συνεργαστώ με τον Γιάννη Πάριο, τον Μίκη Θεοδωράκη, τον Γιάννη Σπανό και τον Μίμη Πλέσσα», ανέφερε χαρακτηριστικά, κοιτάζοντας πίσω σε μια διαδρομή τριών δεκαετιών στο ελληνικό τραγούδι.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.