
Το φετινό Πάσχα για τη Φαίη Σκορδά δεν ήταν απλώς μια ανάπαυλα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και την καθημερινότητα του πλατό. Ήταν μια γιορτή αγάπης, ανανέωσης και, όπως όλα δείχνουν, η επίσημη επιβεβαίωση μιας νέας, πανέμορφης σελίδας στην προσωπική της ζωή. Η αγαπημένη παρουσιάστρια, που πάντα κρατά χαμηλούς τόνους σε ό,τι αφορά τα προσωπικά της, αποφάσισε φέτος να μοιραστεί με τους χι…
Το φετινό Πάσχα για τη Φαίη Σκορδά δεν ήταν απλώς μια ανάπαυλα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και την καθημερινότητα του πλατό. Ήταν μια γιορτή αγάπης, ανανέωσης και, όπως όλα δείχνουν, η επίσημη επιβεβαίωση μιας νέας, πανέμορφης σελίδας στην προσωπική της ζωή. Η αγαπημένη παρουσιάστρια, που πάντα κρατά χαμηλούς τόνους σε ό,τι αφορά τα προσωπικά της, αποφάσισε φέτος να μοιραστεί με τους χιλιάδες ακολούθους της στο Instagram μερικές σπάνιες, «ζεστές» στιγμές που προκάλεσαν κύματα ενθουσιασμού και αμέτρητα σχόλια.
Το «μυστικό» άλμπουμ που έκανε το διαδίκτυο να παραμιλά
Η Φαίη Σκορδά ανέβασε ένα φωτογραφικό άλμπουμ που τα είχε όλα: παράδοση, οικογενειακή θαλπωρή, αλλά και εκείνη τη λάμψη στα μάτια που μόνο ένας άνθρωπος σε πλήρη συναισθηματική ισορροπία μπορεί να έχει. Οι φωτογραφίες από τις πασχαλινές της διακοπές δεν ήταν απλώς «κλικ» σε ένα τοπίο, αλλά μια καταγραφή ευτυχίας.
Το στοιχείο όμως που «έκαψε» τα social media ήταν η παρουσία του συντρόφου της. Παρόλο που η Φαίη συνεχίζει να προστατεύει την ταυτότητα του ανθρώπου που της έχει κλέψει την καρδιά, οι φωτογραφίες «πρόδιδαν» την παρουσία του. Μια σκιά, ένα χέρι, μια αντανάκλαση και κυρίως η αύρα της ίδιας της παρουσιάστριας που έλαμπε δίπλα του, ήταν αρκετά για να πυροδοτήσουν τις φήμες ότι η σχέση αυτή δεν είναι απλώς σοβαρή, αλλά η πιο σταθερή βάση που είχε εδώ και χρόνια.
Στο επίκεντρο των αναρτήσεων βρέθηκε, φυσικά, το πασχαλινό τραπέζι. Η Φαίη, γνωστή για την αγάπη της στην παράδοση και τη λεπτομέρεια, δημιούργησε ένα σκηνικό που θύμιζε περιοδικό deco. Το τραπέζι ήταν γεμάτο με παραδοσιακά εδέσματα, κόκκινα αυγά και ανθοδέσμες με ανοιξιάτικα λουλούδια, αποδεικνύοντας ότι η παρουσιάστρια λατρεύει να φροντίζει τους ανθρώπους της.
Στο τραπέζι αυτό, η οικογένεια είχε τον πρώτο λόγο. Τα παιδιά της, ο Γιάννης και ο Δημήτρης, ήταν οι πρωταγωνιστές της ημέρας, με τη Φαίη να απαθανατίζει τις στιγμές που τσούγκριζαν αυγά και γελούσαν. Ωστόσο, η ατμόσφαιρα ήταν εμφανώς διαφορετική φέτος. Υπήρχε μια αίσθηση ολοκλήρωσης, μια ηρεμία που πήγαζε από το γεγονός ότι στο πλευρό της βρισκόταν ένας άνθρωπος που την στηρίζει και την αγαπά, ενταγμένος πλέον πλήρως στον οικογενειακό της κύκλο.
Οι πασχαλινές διακοπές της Φαίης περιελάμβαναν και πολλές εξορμήσεις στη φύση. Μακριά από το άγχος της τηλεθέασης και τα φώτα της Αθήνας, η παρουσιάστρια απόλαυσε μεγάλους περιπάτους, με το casual chic στυλ της να παραδίδει μαθήματα μόδας για ακόμα μια φορά. Με ελάχιστο μακιγιάζ, χαλαρά ρούχα και ένα μόνιμο χαμόγελο, η Φαίη έδειχνε πιο ξεκούραστη και όμορφη από ποτέ.
Οι «βολτές» αυτές δεν ήταν μόνο για την ίδια. Ήταν στιγμές ποιοτικού χρόνου με τον σύντροφό της, μακριά από αδιάκριτα βλέμματα. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Youweekly.gr, το ζευγάρι πέρασε το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου του μαζί, απολαμβάνοντας την ηρεμία της επαρχίας και χτίζοντας αναμνήσεις που θα τους συνοδεύουν στη συνέχεια της κοινής τους πορείας.
Για όσους γνωρίζουν καλά τη Φαίη Σκορδά, οι φετινές φωτογραφίες δεν ήταν μια απλή κοινωνική υποχρέωση προς τους followers της. Ήταν μια δήλωση. Η Φαίη είναι πλέον σε μια φάση ζωής που δεν φοβάται να δείξει ότι είναι καλά. Μετά από μια περίοδο έντονων αλλαγών και επαγγελματικών προκλήσεων, βρήκε το «λιμάνι» της.
Ο σύντροφός της φαίνεται να είναι ο άνθρωπος που ισορροπεί την έντονη καθημερινότητά της, προσφέροντάς της την ασφάλεια που χρειαζόταν. Το γεγονός ότι επέλεξε να μοιραστεί στιγμές από το «άλμπουμ του Πάσχα» μαζί του –έστω και με αυτόν τον διακριτικό τρόπο– δείχνει ότι η σχέση τους έχει περάσει σε άλλο επίπεδο εμπιστοσύνης.
Μετά από αυτό το ειδυλλιακό Πάσχα, οι φήμες έχουν πάρει φωτιά. Πολλοί αναρωτιούνται αν η Φαίη ετοιμάζεται για το επόμενο μεγάλο βήμα στη σχέση της. Αν και η ίδια αποφεύγει τις μεγάλες δηλώσεις, οι φίλοι της λένε ότι είναι η πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό που τη βλέπουν τόσο σίγουρη και ήρεμη.
Διαβάστε επίσης
Το «άλμπουμ του Πάσχα» ήταν μόνο η αρχή. Η Φαίη Σκορδά επέστρεψε στο πλατό της εκπομπής της γεμάτη ενέργεια, φέρνοντας μαζί της το φως των διακοπών της και την ευτυχία που πλέον δεν κρύβεται. Εμείς δεν έχουμε παρά να της ευχηθούμε αυτή η πασχαλινή λάμψη να κρατήσει για πάντα!
Δείτε και αυτά


