Θεοφάνια: Ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος βούτηξε στη Γλυφάδα για να πιάσει τον Σταυρό (Βίντεο)

6 Ιανουαρίου, 2026


Σήμερα, Τρίτη 6 Ιανουαρίου είναι η επίσημη θρησκευτική γιορτή των Φώτων, ή αλλιώς, τα Θεοφάνια, τα οποία αναφέρονται στη φανέρωση της Αγίας Τριάδας κατά τη Βάπτιση του Ιησού Χριστού στον Ιορδάνη ποταμό. Έτσι λοιπόν ανά την Ελλάδα χιλιάδες κόσμος βουτά στα παγωμένα νερά της θάλασσας προκειμένου να πιάσει τον ιερό σταυρό, ανάμεσά τους, και ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος.ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Σήμερα, Τρίτη 6 Ιανουαρίου είναι η επίσημη θρησκευτική γιορτή των Φώτων, ή αλλιώς, τα Θεοφάνια, τα οποία αναφέρονται στη φανέρωση της Αγίας Τριάδας κατά τη Βάπτιση του Ιησού Χριστού στον Ιορδάνη ποταμό. Έτσι λοιπόν ανά την Ελλάδα χιλιάδες κόσμος βουτά στα παγωμένα νερά της θάλασσας προκειμένου να πιάσει τον ιερό σταυρό, ανάμεσά τους, και ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος.

Ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος βούτηξε στα παγωμένα νερά της Γλυφάδας

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.