Στάθης Παναγιωτόπουλος: Άμεσος κίνδυνος για φυλάκιση του παρουσιαστή – Τι ισχύει στην υπόθεσή του
6 Μαΐου, 2025

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος συνεχίζει να έχει μπροστά του μεγάλους μπελάδες νομικά, με την υπόθεση του γνωστού παρουσιαστή για την υπόθεση revenge porn να εκδικάζεται για το δεύτερο θύμα, έχοντας ήδη καταδικαστεί για το πρώτο.ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ
Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος συνεχίζει να έχει μπροστά του μεγάλους μπελάδες νομικά, με την υπόθεση του γνωστού παρουσιαστή για την υπόθεση revenge porn να εκδικάζεται για το δεύτερο θύμα, έχοντας ήδη καταδικαστεί για το πρώτο.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ
Το διαβάσαμε εδώ
Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.