Μεγαλεία στη Θεσσαλονίκη: Σε μια μεγάλη… ψησταριά μετατράπηκε η Βασιλέως Ηρακλείου – Τσακίρ κέφι με μουσική (photos/video)

25 Δεκεμβρίου, 2024


Σε χριστουγεννιάτικο κέφι έχουν μπει για τα καλά οι κάτοικοι της Θεσσαλονίκης, οι οποίοι όχι μόνο τρέχουν για να προλάβουν τα τελευταία ψώνια, αλλά βρίσκουν τον χρόνο για να περάσουν καλά.Πλήθος κόσμου έχει βγει για να γιορτάσει στους δρόμους της συμπρωτεύουσας λόγω των ημερών των Χριστουγέννων και οι δρόμοι έχουν μετατραπεί σε μία απέραντη ψησταριά όπως φαίνεται και από τα πλάνα του thestival.gr….

Σε χριστουγεννιάτικο κέφι έχουν μπει για τα καλά οι κάτοικοι της Θεσσαλονίκης, οι οποίοι όχι μόνο τρέχουν για να προλάβουν τα τελευταία ψώνια, αλλά βρίσκουν τον χρόνο για να περάσουν καλά.

Πλήθος κόσμου έχει βγει για να γιορτάσει στους δρόμους της συμπρωτεύουσας λόγω των ημερών των Χριστουγέννων και οι δρόμοι έχουν μετατραπεί σε μία απέραντη ψησταριά όπως φαίνεται και από τα πλάνα του thestival.gr.

Τσακίρ κέφι στη Θεσσαλονίκη: Σε μια μεγάλη… ψησταριά μετατράπηκε η Βασιλέως Ηρακλείου

Όπως επιτάσσει η πολύχρονη παράδοση στη Θεσσαλονίκη, κάθε χρόνο στην οδό Βασιλέως Ηρακλείου στήνεται ένα απέραντο πάρτι. Οι καταστηματάρχες στήνουν ψησταριές στους δρόμους και ο κόσμος σπεύδει να γλεντήσει, υπό τους ήχους μουσικής.

Δείτε βίντεο από το υπαίθριο γλέντι:

Διαβάστε επίσης: Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα στο Πανεπιστήμιο Αθηνών: Μουσική, παιδικά χαμόγελα και πολλές ευχές

Οι Θεσσαλονικείς συρρέουν προκειμένου να εξασφαλίσουν μια θέση στα τραπέζια των καταστημάτων. Όσοι δεν βρίσκουν παίρνουν κρέατα και μια ρετσίνα στο χέρι και παραδίνονται στους ήχους της ελληνικής μουσικής.

Μεγαλεία στη Θεσσαλονίκη

Κάποιοι έχουν έρθει ήδη στο κέφι και χορεύουν με τις παρέες τους με το γλέντι να αναμένεται να κρατήσει μέχρι τις βραδινές ώρες, αν όχι αύριο Πέμπτη 25 Δεκεμβρίου το πρωί.

Το διαβάσαμε εδώ

Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.