Νέες εξελίξεις βλέπουν το φως της δημοσιότητας στην υπόθεση του αστυνομικού της Βουλής, ο οποίος αναμένεται να μεταφερθεί σύντομα, ίσως και σήμερα στις φυλακές της Τρίπολης. Υπενθυμίζουμε ότι εν λόγω, φέρεται να κακοποιούσε τα τέσσερα από τα πέντε παιδιά της οικογένειας – τρία κορίτσια και ένα αγόρι – από την τρυφερή ηλικία των 5 ετών.Η σύζυγός του που γνώριζε όλα όσα γίνονταν εξαρχής, ήταν αυτή π…
Νέες εξελίξεις βλέπουν το φως της δημοσιότητας στην υπόθεση του αστυνομικού της Βουλής, ο οποίος αναμένεται να μεταφερθεί σύντομα, ίσως και σήμερα στις φυλακές της Τρίπολης. Υπενθυμίζουμε ότι εν λόγω, φέρεται να κακοποιούσε τα τέσσερα από τα πέντε παιδιά της οικογένειας – τρία κορίτσια και ένα αγόρι – από την τρυφερή ηλικία των 5 ετών.
Η σύζυγός του που γνώριζε όλα όσα γίνονταν εξαρχής, ήταν αυτή που κατέθεσε μήνυση εναντίον του και η υπόθεση είδε το φως της δημοσιότητας. Δύο μέρες αφότου κατέθεσε μήνυση στον άντρα της, πήγε και κατέθεσε μήνυση και στον 14 χρονών γιο της. Υπενθυμίζουμε ότι ο Εισααγγελέας έχει αφαιρέσει την επιμέλεια και από την μητέρα.
Ο Αστυνομικός της Βουλής αναμένεται να μεταφερθεί στις φυλακές Τρικάλων
Όλο αυτό το διάστημα, ο αστυνομικός νοσηλεύονταν φρουρούμενος στην ψυχιατρική πτέρυγα του 414 Στρατιωτικού Νοσοκομείου. Σύμφωνα με πληροφορίες από το In.gr, μόλις σήμερα εκδόθηκε το φυλακιστήριο και πρόκειται άμεσα να μεταφερθεί στις φυλακές Τρικάλων, όπου θα παραμείνει μέχρι και την εκδίκαση της υπόθεσης.
Αξίζει να αναφερθεί πως οι προσπάθειες εισαγγελέα και ανακριτή ήταν τιτάνιες, ώστε μετά από 5 ολόκληρες ώρες που διήρκησε η ανάκρισή του, αποφάσισαν την προσωρινή του κράτηση.
Νέες έρευνες στο σπίτι της οικογένειας βρήκαν σπασμένα και μη κινητά τηλέφωνα τα οποία και κατέσχεσαν, μαζί με εκείνα της μητέρας. Κατά το ίδιο ρεπορτάζ, ο αστυνομικός φέρεται να έβαλε τον γιο του να ξεφορτωθεί από το σπίτι τους οτιδήποτε θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ως αποδεικτικό στοιχείο εναντίον του, τα οποία ο 14χρονος λέγεται πως γέμισε σε μία μαύρη σακούλα σκουπιδιών μαζί με ένα λάπτοπ, την οποία και παρέδωσε στη μητέρα, και αυτό έγινε αμέσως μόλις ο πατέρας έμαθε την απόφαση του δικαστηρίου.
Πήγαν να το σκάσουν από το νοσοκομείο τα δύο από τα πέντε παιδιά
Σύμφωνα με πληροφορίες του πρόεδρου της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλη Γιαννάκου, σε δηλώσεις του στην εκπομπή Live You, στο MEGA, τα παιδιά του αστυνομικού φιλοξενούνται από την προηγούμενη Δευτέρα στο παιδιατρικό νοσοκομείο, όχι γιατί χρήζουν ιατρικής βοήθειας, αλλά διότι δεν υπάρχουν προνιακές μονάδες.
Μάλιστα, έχουν αρχίσει να εκδηλώνουν επιθετική συμπεριφορά εξαιτίας του εγκλεισμού τους όλες αυτές τις μέρες, ενώ δύο από αυτά αποπειράθηκαν να το σκάσουν, αλλά λίγο αργότερα βρέθηκαν στον χώρο του νοσοκομείου.
Δείτε και αυτά